´Het plantengoud`van Clarins is een luxe die bereikbaar is voor iedere vrouw die er op natuurlijke wijze mooi uit wil zien, ongeacht haar leeftijd. Ieder  huidtype  (normaal,  gecombineerd,  vet  of  droog)  heeft  haar  specifieke kenmerken  en  afweervermogen.  Toch  kan  iedere  huid  te  maken  krijgen  met tijdelijke onbalans zoal s droogheid, overmatige talgafscheiding, roodheid of vaalheid […]

02:55 - 01:45
luistertijd 02:55 - leestijd 01:45

´Het plantengoud`van Clarins is een luxe die bereikbaar is voor iedere vrouw die er op natuurlijke wijze mooi uit wil zien, ongeacht haar leeftijd.

Ieder  huidtype  (normaal,  gecombineerd,  vet  of  droog)  heeft  haar  specifieke kenmerken  en  afweervermogen.  Toch  kan  iedere  huid  te  maken  krijgen  met tijdelijke onbalans zoal s droogheid, overmatige talgafscheiding, roodheid of vaalheid door externe factoren als stress of seizoenswisselingen.

De verzorgende gezichtsoliën van Clarins vormen de ideale oplossing voor deze veranderingen in de huid. Zij voorzien de huid van de noodzakelijke middelen om  zich  te  herstellen  en  weer  perfect  in  balans  te  komen. De  zeer  verfijnde oliën  bestaan  voor  100%  uit  pure  plantenextracten  en  voorzien  de  huid  van een  weldaad  aan  natuurlijke voordelen. Daardoor  wordt  deze  ongelooflijk satijnzacht, zonder ook maar enig vetachtig restje achter te laten.

De oliën worden gebruikt gedurende drie weken – de tijd die de huid nodig heeft om zich te vernieuwen. Daarna ziet de huid er frisser uit en straalt zij van nature.

De 100% pure plantenoliën van Clarins bestaan uit een subtiele mélange van plantenextracten en essentiële oliën die de huid zowel verzorgen als parfumeren. Met andere woorden: ze combineren fytotherapie met aromatherapie. Clarins Research heeft de beste plantenextracten geselecteerd voor de meest effectieve mélanges. Zij verstaan de kunst om ingrediënten nauwgezet te combineren en af te meten. Dat verklaart de ongeëvenaarde effectiviteit van deze natuurlijke concentraten.

Behalve dat ze de huid verzorgen hebben de verzorgende gezichtsoliën van Clarins ook een verzachtende en ontspannende werking. Dit dankzij de erkende aromatische werking van essentiële oliën op de geest.’

Drie gezichtsoliën:

Huile Orchidée Bleue

Maakt de droge huid weer levendig, fris en stralend

Huile Santal

Kalmeert en voedt, de rode en couperose huid.

Huile Lotus

Tegen een vette huid, zuivert de huid en brengt haar weer in balans

De gezichtsoliën kosten € 41,-.

Drie lichaamsoliën:

Huile Tonic

Verstevigend, aanspannend. Gaat huidverslapping tegen, vooral tijdens zwangerschap of dieet.

Huile Anti-Eau

Contourverbeterend, verstevigend. De meest effectieve manier om opgezette benen die zwaar aanvoelen te verlichten.

Huile Relax

Kalmerend, ontspannend. Biedt verlichting bij spanning en vermoeidheid, stimuleert rust en ontspanning.

De lichaamsoliën kosten € 45,-.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook