Om de huid zo lang mogelijk jeugdig te houden, bieden de Laboratoria van PAYOT de perfecte oplossing om zonder medische ingrepen met uw rimpels af te rekenen.

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Om de huid zo lang mogelijk jeugdig te houden, bieden de Laboratoria van PAYOT de perfecte oplossing om zonder medische ingrepen met uw rimpels af te rekenen. Verzorgingsproducten die als schild in staat zijn de agressieve invloeden en tekenen des tijds te beperken. De verzorgingsproducten uit Les Correctrices lijn van PAYOT profiteren van de laatste technologische innovaties van de onderzoekslaboratoria en met zichtbaar resultaat!

De kraaienpootjes ontspannen

Rides Relax, 50ml

Deze formule die rijk is aan actieve hydaterende en revitaliserende bestanddelen zoals Vitamine B5 werkt in op de structurele oorzaken van huidveroudering en zorgt dat bestaande expressielijnen niet dieper worden en verminderen. Het ontspant de gelaatstrekken en geeft de huid haar veerkracht terug.

Rides Relax Regard, 15ml

Dit verzorgingsproduct met een zachte, zijdeachtige textuur die uitzonderlijk aangenaam aanvoelt, pakt de kraaienpootjes bij de ogen aan, corrigeert ze en strijkt ze glad. Het gezicht wordt jeugdiger en krijgt haar sereniteit terug.

Alle rimpels gladstrijken

Spécial Rides Crème, 50ml

Deze verfijnende en egaliserende verzorging beschermt de huid tegen rimpelvorming. De celactiviteit wordt verhoogt zodat rimpels en fijne lijntjes gladgestreken worden. De huid ziet er jonger en stralender uit en voelt comfortabel aan.

Spécial Rides Contour Yeux et Lèvres, 50ml

Dit dagelijkse verzorgingsproduct strijkt onmiddellijk en duurzaam de rimpels en lijntjes van het gezicht glad. Zij zijn met Vitamine A, B, C en E verrijkt en voeden, verzachten en beschermen de huid op efficiënte wijze tegen agressieve invloeden van buitenaf. De zachte, luchtige textuur stimuleert de celactiviteit en zorgt voor een stralend, jeugdig gelaat.

Rimpeltjes opvullen

Spécial Rides Combleur, 15ml

Dit high tech verzorgingsproduct richt zich op de binnenzijde van de rimpel om hier het reliëf van glad te strijken. De rimpel wordt van binnen en aan het oppervlak opgevuld. Met één nauwkeurig gebaar worden de rimpels meteen al bij de eerste toepassing zichtbaar verminderd.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook