shop Perricone MD No Make Up liquid Bronzer Ideaal voor een make-up loos dagje: voor een warme glow op je huid. Ook ideaal om te mengen met je dagcrème. Bekijken Nagellak is een van de makkelijkste manieren om weer helemaal on-trend te zijn. De laatste jaren is nagellak enorm populair geworden in Nederland en vliegen […]

04:02 - 02:25
luistertijd 04:02 - leestijd 02:25

Nagellak is een van de makkelijkste manieren om weer helemaal on-trend te zijn. De laatste jaren is nagellak enorm populair geworden in Nederland en vliegen de flesjes de winkel uit. Merken en salons springen als paddestoelen uit de grond. Vandaag een overzicht van super leuke collecties van Anny, Koh en W.I.C.

W.I.C Colourful Curaçao

Het superleuke Nederlandse merk W.I.C komt deze lente met een collectie geïnspireerd op Curaçao. Als ik aan kleur denk dan denk ik al snel aan een prachtig tropisch eiland. W.I.C van Herôme had precies hetzelfde en viel dan ook als een blok voor het kleurrijke, vrolijke leven van het zonovergoten Curaçao en bracht dat gevoel tot leven in de nieuwe limited edition Colourful Curaçao collectie. De limited edition bestaat uit zes kleuren, die je meenemen naar de mooiste en kleurrijkste plekjes. De prominentste kleuren van W.I.C. Colourful Curaçao zijn Kontiki Beach (paars), Mambo Beach (roze), Cabana (metallic groenblauw) en Daaibooi (groen). De eilandlevensstijl die Curaçao ook in zich heeft, is binnen Colourful Curaçao vertaald in Blue Bay. Deze lila-blue doet denken aan de weerkaatsing van zonlicht in de zee en het pastelgroen van Banda Bou herinnert je meteen aan de vele palmbomen. Een heel vrolijke zomerse collectie, die na twee laagjes prachtig op de nagel staat. De collectie is vanaf 1 mei te koop.

Koh speelt met de elementen

De vier elementen aarde, water, vuur en lucht zijn de vier oerprincipes waaruit onze wereld is opgebouwd en die de basis vormen van ons bestaan. Aarde, water, vuur en lucht zijn een bijzonder uitgangspunt en spelen een hoofdrol in de nieuwe limited edition collectie Koh elements. Een super interessant uitgangspunt voor een nagellakcollectie met een zestal kleuren. Elke kleur heeft zijn oorsprong in een of meerdere elementen. Aarde is het stabiele element, dat staat voor structuur, stevigheid en kracht. Met de kleur Koh Earth voel je de bruine aarde bijna letterlijk onder je voeten. De mooie, chique bruin past goed bij de preppy chino-look waarin camel en kaki worden gemixt met fellere kleuren. Het geelgroen van de kleur Koh Leaf is fris en doet denken aan nieuwe boomblaadjes. Het element water brengt leven en Koh heeft een prachtige kleur geïnspireerd door de warme zeeën. De kleur Koh Mediterranean is een mix van Sardinië en de Ionische eilanden. Lucht is beweeglijk en ongrijpbaar. Dit bracht Koh tot de kleur Heavenly. Een zachte oud roze kleur die een romantische look verrijkt. De laatste kleur uit de collectie is Koh Cloudy. Een zachte en licht schimmerende kleur die de wolken en wind verbeeld. Deze kleur sluit mooi aan bij het vele metallic goud en zilver dat we treffen in het actuele modebeeld. De collectie ligt vanaf 1 mei in de winkel.

New York Anny in Central Park

Als je aan New York denkt dan denk je aan Central Park. In de lente verzamelt tout New York zich in het park om fit te worden voor de zomer. Central Park is de perfecte locatie om een ‘fashionable’ een rondje te joggen. Hier, in het hart van Manhattan, rennen vele celebs hun dagelijkse rondjes. Geïnspireerd op deze ‘famous runs in Central Park’ en de laatste catwalk trends introduceert komt Anny met een super leuke kleurijke collectie.

Zes vrolijke kleuren met namen als Ready to go (oranje), Jogging date (donkerrood), Outdoor style (roze), Midnight run (goud), Sunday in park (geel), Midtown skyline (blauw). De super leuke collectie ligt vanaf 1 mei in de winkel.

Lees ook:

Lees ook