shop ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint – vegan Corine’s favoriete vegan oogschaduw!  ‘Je brengt dit oogproduct aan als een crème, en het droogt in een oogwenk op als een poeder. Geen ophoping in de oogplooitjes!’ Bekijken Kapster Hester Wernert van Mogeen uit Amsterdam is de beste kapper van het jaar geworden. Ze wint wederom […]

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Kapster Hester Wernert van Mogeen uit Amsterdam is de beste kapper van het jaar geworden. Ze wint wederom de felbegeerde prijs Hairdresser of the Year, nu voor 2012.

Lees hier nog het verslag uit 2011 – toen ze ook won.

Informatie uit het persbericht:

Hester Wernert won deze avond voor de tweede keer op rij de meest begeerde Coiffure Award: Hairdresserof the Year 2012. Het juryrapport waarmee de Hairdresser of the Year Award winnaar bekend werdgemaakt roemde kort en krachtig de doorslaggevende punten; “Sterke individuele beelden met zeer diversestructuren. Serie vertegenwoordigt alle aspecten van de haarmode van nu in coupes, styling en kleur.”

Hester Wernert is sinds 2007 mede-oprichtster en -eigenaresse van de Amsterdamse salon Mogeen. Zowel tijdens Parijs Fashion Week als tijdens de Amsterdam Fashion Week werkt zij als haarstylist voor de grootsteontwerpers van Yohji Yamamoto tot Jan Taminiau en van Stella McCartney tot Iris van Herpen. Daarnaastwerkt zij met grote regelmaat aan modeproducties voor de beste nationale en internationale bladen.

Met haar Mogeen-team leidt zij bovendien jonge ambitieuze kappers op tot het internationale topniveau waartoezij zichzelf verhoudt. Als Hairdresser of the Year-winnares van 2011 gaf Hester Wernert haar spectaculaire haarshow ‘DeceptiveBeauties’, een ode aan alles wat haar inspireert in kunst, vormgeving en natuur. Na de uitreiking van haar tweede Hairdresser of the Year Award sprak de stralende Hester Wernert: “Ik ben verliefd op haar, ik hou van haar. Ik kan dit nog eeuwen doen!”

Een van Hesters ingezonden looks was onder meer de vierde foto van links.

Lees ook