Haar Marketingtrends Zakenpraat

Hester Wernert wederom Hairdresser of the Year – 2012

Kapster Hester Wernert van Mogeen uit Amsterdam is de beste kapper van het jaar geworden. Ze wint wederom de felbegeerde prijs Hairdresser of the Year, nu voor 2012.

Lees hier nog het verslag uit 2011 – toen ze ook won.

Informatie uit het persbericht:

Hester Wernert won deze avond voor de tweede keer op rij de meest begeerde Coiffure Award: Hairdresserof the Year 2012. Het juryrapport waarmee de Hairdresser of the Year Award winnaar bekend werdgemaakt roemde kort en krachtig de doorslaggevende punten; “Sterke individuele beelden met zeer diversestructuren. Serie vertegenwoordigt alle aspecten van de haarmode van nu in coupes, styling en kleur.”

Hester Wernert is sinds 2007 mede-oprichtster en -eigenaresse van de Amsterdamse salon Mogeen. Zowel tijdens Parijs Fashion Week als tijdens de Amsterdam Fashion Week werkt zij als haarstylist voor de grootsteontwerpers van Yohji Yamamoto tot Jan Taminiau en van Stella McCartney tot Iris van Herpen. Daarnaastwerkt zij met grote regelmaat aan modeproducties voor de beste nationale en internationale bladen.

Met haar Mogeen-team leidt zij bovendien jonge ambitieuze kappers op tot het internationale topniveau waartoezij zichzelf verhoudt. Als Hairdresser of the Year-winnares van 2011 gaf Hester Wernert haar spectaculaire haarshow ‘DeceptiveBeauties’, een ode aan alles wat haar inspireert in kunst, vormgeving en natuur. Na de uitreiking van haar tweede Hairdresser of the Year Award sprak de stralende Hester Wernert: “Ik ben verliefd op haar, ik hou van haar. Ik kan dit nog eeuwen doen!”

Een van Hesters ingezonden looks was onder meer de vierde foto van links.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

 • Hallo,

  Zouden jullie mij misschien het artikel van jullie site betreffende Hester Wernert kunnen mailen zodat we dit op de mogeen site kunnen plaatsen?

  Alvast dank!
  Hester Wernert wederom Hairdresser of the Year – 2012

  Groeten,
  Nina

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.