shop Olaplex Bonding Oil No 7 voor stug pluizig krul haar Favoriet bij Harriet! Het maakt haar droge, krullerige haar heel mooi glad, doorkambaar en met een prachtige kruldefinitie!   Bekijken Impress en Ciaté komen met twee hele leuke manieren om je nagels te versieren. In plaats van nagels lakken komt Impress met een makkelijke […]

02:31 - 01:30
luistertijd 02:31 - leestijd 01:30

Impress en Ciaté komen met twee hele leuke manieren om je nagels te versieren. In plaats van nagels lakken komt Impress met een makkelijke manier om een leuk patroon of kleur op je nagels te krijgen en Ciaté komt met een kaviaar manicuren. Super leuke manieren om deze lente je nagels eens een opfrisbeurt te geven.

Impress nagels

Vergeet het kliederen met nagellak of het moeilijk doen met het lakken van nepnagels. Impress is een nieuwe manier om de nagels te decoreren. Het is geen nagellak en geen nepnagel maar een verharde nagelsticker. Je haalt de doorzichtige laag eraf en plakt het op je nagel, zonder knoeien. De Impress verharde stickers zijn te verkrijgen in 18 basis kleuren en 18 designs. Nicole Scherzinger is het gezicht van deze collectie, en laat in onderstaand flitsend reclamefilmpje zien waarom zij het product zo goed vindt. Een probleem, je moet niet te lange nagels hebben. Voor mijn duimnagel zijn de stickers te kort, je moet dan de sticker naar boven schuiven of de nagel kort knippen. Dit is het enige negatieve aan de Impress nagelstickers. Het leuke van dit systeem is dat de stickers verhard zijn, waardoor het een stevig laagje aan je nagels geeft. Verwijderen is ook heel erg makkelijk, je kunt het er gewoon weer vanaf pulken. De Impress basis kleuren zijn €9.99 en de Impress designs zijn €11.99.

Nicole Scherzinger in Impress reclamespot

Ciaté caviar nagels

Af en toe komt een nagellak merk met een nieuw product wat zeker een echte hype gaat worden. Denk aan matte nagellak of shatter nagellak. Ciaté komt ook met product wat zeker ook een enorme hype gaat worden, namelijk caviar nagels. Een 3D effect voor de nagels, door middel van kleine bolletjes. Je brengt eerst een basis lak aan die je goed laat drogen en vervolgens breng je een tweede laag aan, waar gelijk de bolletjes overheen worden gestrooid. Het onderstaande filmpje legt het beter uit. Ik ben in ieder geval super enthousiast over het eind resultaat en kan niet wachten om het zelf uit te proberen. De nagellaksetjes zijn vanaf deze zomer in Nederland te koop exclusief bij Sephora.

The Caviar manicure

Lees ook:

Lees ook