Sans Soucis Time of My Life facial fluid is een luchtige anti-aging gezichtverzorging met onder meer haver (ook graag gebruikt in drs.

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Sans Soucis Time of My Life facial fluid is een luchtige anti-aging gezichtverzorging met onder meer haver (ook graag gebruikt in drs. Hans Schreuder producten), soja lecithine, vitamine E, druivenpitolie en diverse mineralen en sporenelementen. Het bestaat voor 75% uit natuurlijke stoffen. Wat daaronder verstaan wordt, snappen we niet echt, want ook minerale olie komt uit de natuur, en dierlijke extracten zijn ook natuurlijk. Dus? Maar goed, minerale olie zit er niet in, evenals geen parabenen en geen dierlijke extracten dus. De fluid kost 47,95. Wie rijkere verzorging wil kan de dagcrème nemen waaraan extra squalaan is toegevoegd en iets van een light protection, maar niet duidelijk wordt wat dat is: of het traditionele filters zijn of andere stoffen als uv-beschermers? Een dagcrème kost 43,75.

De Skin Enery, 24 hour Energy Cocktail van Juvena is geschikt voor iedere leeftijd, en geeft de huid een stralende teint. Een ongecompliceerde crème die zowel voor dag- als nacht toepasbaar is. Het is een goede moisturizer met vetten uit kokosnoot, macadamianoot en karitenoot. Juvena werkt een techniek in haar crèmes die de opneembaarheid van stoffen optimaliseert en ook de celwerking met speciale peptiden een stimulans geeft. Ons lijkt dit een heerlijke vakantiecrème omdat hij multifunctioneel inzetbaar is. Er moet alleen nog wel een uv-bescherming overheen. 50 ml kost 39 euro. Er is ook een gelvorm verkrijgbaar (afgebeeld op foto), een rijkere moisture variant en een oogproduct.

Lees ook