Maak de weg vrij naar een gezondere en zachtere huid met een stralende teint, dankzij hannah Enzymatic Skin Peeling! Bij het woord ‘peeling’ wordt vaak traditioneel gedacht aan een product met daarin kleine scrubkorreltjes, die de huid als het ware licht schuren en daarmee dode huidcellen verwijderen.

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

Maak de weg vrij naar een gezondere en zachtere huid met een stralende teint, dankzij hannah Enzymatic Skin Peeling!

Bij het woord ‘peeling’ wordt vaak traditioneel gedacht aan een product met daarin kleine scrubkorreltjes, die de huid als het ware licht schuren en daarmee dode huidcellen verwijderen. Dergelijke scrubs kunnen met name een gevoelige huid irriteren. De hannah Enzymatic Skin Peeling is echter een  zeer milde peelingcrème zónder schurende korreltjes, die effectief werkt op enzymatische basis. Deze formule kan tevens worden gebruikt voor de zeer gevoelige huid en kan naast gezicht, hals en decolleté, zelfs worden aangebracht op de tere huid rondom de ogen.

Mild en effectief optimaal peeling

De hoornlaag (dit is buitenste laag van de huid) is als het ware te vergelijken met dakpannen. De huidcellen in deze laag zijn  door hoornbrugjes met elkaar verbonden. Deze hoornbrugjes zijn opgebouwd uit eiwitten welke veel vocht tot zich kunnen nemen, het woord ‘enzymatisch’ wil zeggen ‘eiwitsplitsend’. De hannah Enzymatic Skin Peeling lost de hoornbrugjes op, waarmee de cellen onderling met elkaar verbonden zijn.

Een hoogwaardige mix van peelende en intensief huidverbeterende werkstoffen

De toegevoegde Vitamine C werkt als antioxidant en beschermer tegen zonbeschadiging. Vitamine E verbetert de celademhaling, werkt regenerend en heeft een natuurlijke antioxidant werking. De werking van vitamine C en E worden door elkaar versterkt.

De peeling bevat Soja Proteïne welke uit sojazaad gewonnen is, dit effectieve ingrediënt werkt conditionerend en beschermend tegen hormoon gerelateerde verouderingsprocessen. Het vocht verbindend vermogen van de huid wordt gedurende maximaal vijf uur verhoogt, door de toevoeging van sorbitol.

Daarnaast bevat de peeling Citric Acid, een organisch AHA, wat een verbetering geeft op de huidteint, een licht peelende werking heeft en een antioxidantwerking geeft op de andere ingrediënten.

De aan de formule toegevoegde Toverhazelaar werkt adstringerend, anti-septisch, antiflammatoir, antimicrobiel en schimmelwerend. Wat hierdoor goed werkt op vermindering van wallen en poriegrootte.

De rijke peelingcrème bevat verder diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals stearinezuur, Lecithine en Palminitinezuur (goede bescherming tegen vochtverlies). Dit maakt deze unieke peeling tot een breed inzetbaar product voor alle huidcondities.

Een nog intensiever resultaat met een warm microwavekompres

Nadat de peeling aangebracht is, zal er een licht prikkelend gevoel op de huid ontstaan. Dit is een teken dat de formule haar effectieve werking voldoet. De dode huidcellen komen los te zitten en kunnen daardoor eenvoudig worden verwijderd  met behulp van een warm microwavekompres.

Door gebruik te maken van een warm microwavekompres tijdens het afnemen krijgt de huid een optimale reiniging en een extra vochtboost, waar de huid dankbaar voor zal zijn.  Een gouden combinatie voor een perfect gladde, schone, frisse en gezonde huid. Wanneer de dode hoorncellen door deze combinatie volledig zijn verwijderd, voelt de  huid zacht, glad, intens schoon en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is zichtbaar en voelbaar gladder. Bovendien is de huid nu veel beter ontvankelijk voor de verzorgende, kwalitatief hoogstaande producten die daarna worden aangebracht!  Indien er geen tijd is voor een beauty ritueel kun je de peeling 5/10 minuten voor het douchen aanbrengen en deze laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

hannah Enzymatic Skin Peeling is verkrijgbaar voor € 31,00/40ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook