shop Pascaud Rehydra Spray voor gezicht, lichaam en haar Multi-inzetbaar! Onder je gezichtscrème, in of na het zonnen voor extra vocht, als primer voor make-up en voor een mooie glans aan haar en huid! Bekijken Nieuw van Biotherm Homme: High Recharge Eye Shot, een verkoelende massagegel die vermoeidheid rond de ogen moet tegengaan. De gel […]

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

Nieuw van Biotherm Homme: High Recharge Eye Shot, een verkoelende massagegel die vermoeidheid rond de ogen moet tegengaan. De gel bevat cafeïne, waardoor een teveel aan vocht wordt afgevoerd en vetophopingen verminderen. Wallen worden hierdoor minder zichtbaar en minder prominent. Het plantaardig sericoside stimuleert de microcirculatie en het spoorelement mangaan beschermt tegen vrije radicalen en werkt vaatontspannend.

De gel wordt aangebracht met drie massagekogels, waardoor de microcirculatie wordt gestimuleerd en er direct een verkoelend effect optreedt.  De gel geeft de huid tot 24 uur hydratatie. Wie dit gaat proberen, moet ons echt even laten weten of het werkt. Hij kost € 19,- voor 15 ml.

Maar goed, wat je hieronder krijgt te zien, daar kan natuurlijk geen creme tegenop: Hans krijgt Botox prikjes tegen kraaienpootjes:

[media id=125 width=620 height=350]

Lees ook:

Lees ook