Het reinigen van de huid is van essentieel belang voor de conditie van de huid. Make-up en onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt klaargemaakt voor de producten die uw huid dagelijks nodig heeft. Er bestaan verschillende soorten make-up removers en reinigingsproducten van PAYOT. Voor complete make-up verwijdering 3 verschillende reinigers: Démaquillant Essentiel: hydraterende melk […]

04:12 - 02:31
luistertijd 04:12 - leestijd 02:31

Het reinigen van de huid is van essentieel belang voor de conditie van de huid. Make-up en onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt klaargemaakt voor de producten die uw huid dagelijks nodig heeft. Er bestaan verschillende soorten make-up removers en reinigingsproducten van PAYOT.

Voor complete make-up verwijdering

3 verschillende reinigers:

Démaquillant Essentiel: hydraterende melk met karitéboter, elimineert onmiddellijk alle onzuiverheden van het gezicht. Dit zachte, zeer aangename product helpt de huid haar evenwicht en souplesse terug te vinden. Flacon 200ml.

Crème Démaquillante: zuivere, zachte reiniging voor de huid. De gladde, romige textuur omhult de huid met een laagje zachte, ontspannende bescherming. Tube 200ml.

Mousse Nettoyante: reinigingsgel met plantaardige extracten. Verwijdert onzuiverheden en herstelt het evenwicht van de huid. Geeft een absoluut aangenaam gevoel. Zeer geschikt voor degene die graag met water zuiveren. Tube 200ml.

2 verschillende lotions om de huid na te reinigen en de balans te herstellen

Lotion Essentielle: alcoholvrije lotion met wilde rozenbottel om na het reinigen de huid na te behandelen. Het hydrateert, tonifieert en herstelt de balans van de huid. Flacon 200ml.

Tonique Purifiant: stimulerende lotion zonder alcohol die de huid revitaliseert en verfrist. De poriën worden vernauwd en de huid beschermd. Flacon 200ml.

2 producten voor reiniging van de ogen

Démaquillant pour les Yeux: reinigingsproduct met Rozenwater om de make-up van de kwetsbare zone van de oogcontour te verwijderen. Dermatologisch getest. Niet geschikt voor waterproof make-up. Flacon 125ml.

Démaquillant Sensation Yeux et Lèvres: verwijdert alle make-up, ook waterproof en is geschikt voor de meest gevoelige ogen en voor contactlensdragers. Dermatologisch getest, zonder parfum. Flacon 125ml.

De slimme make-up removers

De express producten:

Démaquillant Sensation Visage: formule met 2 fasen die alle, zelfs de meest hardnekkige make-up sporen elimineert en de huid verkwikt. Het bevordert de microcirculatie en beschermt de huid tegen agressieve invloeden zoals oxidatie en vervuiling. Flacon 200ml.

Eau Démaquillante Express: het op reis onmisbare 3-in-1 micellaire water. Dit product met thee-extract verwijdert de make-up van de ogen en het gezicht en verkwikt de huid. Het kalmeert en ontstuwt het gelaat en de oogcontour waardoor de huid perfect voorbereid is om de verzorgingsproducten op te nemen. Flacon 200ml.

Dermformce Eau Extrême Tolérance: 3-in-1 micellaire lotion. Reinigt het gezicht en de oogcontour en verkwikt tegelijkertijd de huid. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en parfum. Pompflacon 200ml.

De specialisten

Lotion Démaquillante Douche: lotion zonder parfum, kleurstoffen en parabenen. Verwijdert make-up en verkwikt de huid terwijl rode vlekken en een onaangenaam aanvoelende huid onmiddellijk verlicht worden. Pompflacon 200ml.

Purement Nettoyant: bij een probleemhuid is hygiëne zeer belangrijk. De ontgiftende werking van groene koffie in combinatie met de antiseptische werking van de essentiële oliën zorgen voor een uitstekende hygiëne van de huid. Pompflacon 200ml.

Grondig reinigen

Door één keer per week grondig te reinigen worden alle dode huidcellen geëlimineerd terwijl tegelijkertijd de cohesie tussen de bovenste huidlagen verbeterd wordt. De huid is zachter, stralender en gladder.

Gommage Douceur: een peelende crème met ananasextract die de huid op milde wijze reinigt. Tube 75ml.

Masque Clarifiant: masker met klei absorbeert onzuiverheden, maakt de huid lichter en zachter en geeft haar een satijnzacht uiterlijk. Met zijn volle textuur is dit product onmisbaar om make-up grondig te verwijderen. Tube 75ml.

Doux Gommage: zonder korreltjes worden dode huidcellen en onzuiverheden geëlimineerd en de huid gezuiverd zonder haar aan te tasten. De doorschijnende textuur van deze honinggel verandert in een zachte olie wanneer deze in aanraking komt met de huid. De huid wordt op zachte wijze gepeeld zodat de huid weer prettig aanvoelt. Tube 75ml.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer artikelen in het Payot dossier.

Lees ook