Vandaag werd bekend gemaakt dat de veelbesproken voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue, Carine Roitfeld, haar eigen make-upcollectie voor MAC cosmetics zal lanceren in het najaar van 2012.

00:45 - 00:27
luistertijd 00:45 - leestijd 00:27

Vandaag werd bekend gemaakt dat de veelbesproken voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue, Carine Roitfeld, haar eigen make-upcollectie voor MAC cosmetics zal lanceren in het najaar van 2012. Carine heeft meegewerkt aan het volledige concept: van packaging tot productnamen en de kleuren van de paletten.

De M·A·C Carine Roitfeld Collection zal 20 items omvatten met een focus op oog-en wenkbrauwmake-up. De look zal de bekende signatuur van Carine dragen: smokey eyes, flink aangezette, volle wenkbrauwen en nude lippen.

Tot slot: er komt ook een ‘stencil’ in de vorm van een ster die overal op het lichaam of het gelaat kan aangebracht worden: the Good Luck Star.

De campagne wordt geschoten door topfotograaf Mario Sorrenti.

Lees ook