shop Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette Deze eau de toilette is fris en romig tegelijk. Topnoten van grapefruit en yuzu vallen samen in een zacht boeket van rabarberblad en roos. In de basis vind je een romige werveling van vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk! Bekijken Vandaag werd bekend gemaakt dat […]

00:45 - 00:27
luistertijd 00:45 - leestijd 00:27

Vandaag werd bekend gemaakt dat de veelbesproken voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue, Carine Roitfeld, haar eigen make-upcollectie voor MAC cosmetics zal lanceren in het najaar van 2012. Carine heeft meegewerkt aan het volledige concept: van packaging tot productnamen en de kleuren van de paletten.

De M·A·C Carine Roitfeld Collection zal 20 items omvatten met een focus op oog-en wenkbrauwmake-up. De look zal de bekende signatuur van Carine dragen: smokey eyes, flink aangezette, volle wenkbrauwen en nude lippen.

Tot slot: er komt ook een ‘stencil’ in de vorm van een ster die overal op het lichaam of het gelaat kan aangebracht worden: the Good Luck Star.

De campagne wordt geschoten door topfotograaf Mario Sorrenti.

Lees ook