shop Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum Een onvoorstelbaar goed hybride product: een toner-serum met krachtige hydraterende eigenschappen. Bekijken Om de wat rijpere huid goed te verzorgen is bij Douglas het vernuftige driestappenplan van MBR te koop en lanceert Qiriness een light versie van een bekende crème. MBR systeem Het merk MBR, hetgeen […]

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Om de wat rijpere huid goed te verzorgen is bij Douglas het vernuftige driestappenplan van MBR te koop en lanceert Qiriness een light versie van een bekende crème.

MBR systeem

Het merk MBR, hetgeen staat voor Medical Beauty Research, werd opgericht door drie Duitse artsen met het doel  om maximale huidverbetering te bieden. Het merk heeft een groot assortiment verzorgende producten die allen zeer hoge doseringen werkstoffen bevatten.

Het merk werkt met een drie stappen systeem. In de eerste stap wordt de huid gereinigd en ‘geopend’ door middel van een Beta Enzym, waardoor de huid beter in staat is om werkstoffen op te nemen. Stap twee is het verzorgen van de huid met een serum dat is afgestemd op de conditie van de huid. In stap drie wordt de huid weer ‘gesloten’ met een crème, waardoor hij niet alleen is beschermd tegen invloeden van buitenaf maar er ook mooi glad en stralend uitziet.

Beta- Enzyme Exfoliator is een product dat is bedoeld om de huid te ‘openen’. Het bevat hydroxyzuren en een aantal enzymen die samen overmatige verhoorningen, talg en vetresten losmaken, waardoor de huid weer fris en schoon aanvoelt. Het product bevat tevens bijenhoning, pentavine en allatoïne die samen de huid glad maken en verzorgen. Beta-Enzyme Exfoliator kost € 85,- voor 50 ml.  Pittig aan de prijs, we gaan het maar eens testen. De producten van MBR zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Qiriness

Qiriness, het prettige (vind ik) Franse spamerk lanceert een light versie van de Caresse Temps Sublime cream. Bij regelmatig gebruik belooft het merk minder zichtbare fijne lijntjes en rimpeltje, en een soepel aanvoelende huid. Helaas vermeldt het persbericht niet wat er allemaal in zit (gemiste kans), maar in de regel zijn de producten van Qiriness bijzonder aangenaam.  De crème kost € 68,- voor 50 ml. en is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Lees ook:

Lees ook