Parfumerieketen Douglas fleurt dit voorjaar het interieur op met een aantal fleurige accessoires.

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Parfumerieketen Douglas fleurt dit voorjaar het interieur op met een aantal fleurige accessoires. Er zijn twee collecties: een met lieve roosjes en een in stijlvol zwart.

In de collectie ‘Sweet Roses’ vind je een aantal lieve spulletjes voor in de badkamer. Er zijn twee toilettasjes, een zeepschaaltje, zeepdispenser en pot van keramiek, een vrolijke tissuebox en een poederspray met glitters. De prijzen liggen tussen de € 6,95 en € 16,95. In de ‘Black Chic’ collectie vind je onder meer een aantal tasjes en portemonnees, een juwelenbox, een tasspiegel, een geurkaars, een manicureset en een penselensetje. De prijzen liggen tussen de € 6,95 en € 69,95.

Lekker praktisch

Dit is natuurlijk leuk voor de heb, maar wat doe je als je echt praktische hulp nodig hebt voor je make-up? BeautyJournaal onderwierp haar redacteuren maar ook haar make-upartists aan een vraag gesprek en daar kwamen schokkende (je slaapkamerraam als make-upluik) maar ook heel zinnige antwoorden uit. It’s not always what you think…..it is. Lees maar…..

Lees meer:

Lees ook