De Zomer Eyeshadowpalets van Mineralogie laten zien dat fashiontrends altijd in make-up terug te zien zijn. Van licht tot smaakvol, onze nieuwe Quad Pressed Eye Shadow bevat de `must have` kleuren van het seizoen. Accentueer je garderobe met de prachtige intense kleuren van Mineralogie. De perfecte combinatie voor een  natuurlijke maar wel feestelijke en […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

 

De Zomer Eyeshadowpalets van Mineralogie laten zien dat fashiontrends altijd in make-up terug te zien zijn.

Van licht tot smaakvol, onze nieuwe Quad Pressed Eye Shadow bevat de `must have` kleuren van het seizoen. Accentueer je garderobe met de prachtige intense kleuren van Mineralogie. De perfecte combinatie voor een  natuurlijke maar wel feestelijke en onweerstaanbare uitstraling.

De oogschaduws bestaan uit de beste kwaliteit mineralen, Aloë Vera, rozemarijn en vitamine A en E.

 

Verkrijgbaar in

Frost, Metallic, Poise en Sultry

Vintage, Poise, Lustre en Cameo

Champagne, Mulberry, Fusion en Mango

Navy, Plum, Cameo en Wheat

 

Verkoopinformatie

De Eyeshadow Quads zijn verkrijgbaar via www.mineralogieshop.nl en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook