shop Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes. Bekijken Ook het haar van mannen kan zijn kracht verliezen, door bijvoorbeeld dagelijks borstelen en kammen, door gebruik van stylingproducten, door vervuiling en door interne factoren zoals stress. Goede haarverzorging is dan ook geen overbodige luxe, wil je als man […]

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Ook het haar van mannen kan zijn kracht verliezen, door bijvoorbeeld dagelijks borstelen en kammen, door gebruik van stylingproducten, door vervuiling en door interne factoren zoals stress. Goede haarverzorging is dan ook geen overbodige luxe, wil je als man een beetje een leuke, gezonde haardos houden.

Fructis Men van Garnier ontwikkelde een serie van vier shampoos. Ze bevatten niet alleen de bekende fruitextracten waar Fructis groot mee is geworden, maar ook taurine, een aminozuur dat van nature in het lichaam voorkomt en ook in dierlijk, eiwitrijk voedsel zit. Volgens Garnier geeft de toegevoegde taurine het haar meer kracht en vitaliteit.

Er zijn vier varianten: Fresh Start, waarin naast taurine en fruitextracten ook een algenextract zit. Dit product is shampoo en douchegel in één, wat vooral ’s ochtends een aangename tijdsbesparing oplevert. Daily Fuel is echt een product voor elke dag. Naast taurine en fruitextracten zit er ook een bamboe-extract in.  In de Anti-Haaruitval variant zit ook cafeïne, dat volgens Garnier voorkomt dat het haar sterker wordt en daardoor niet zo snel breekt, hetgeen haarverlies kan verminderen. Tot slot is er Density Boost, waarin naast taurine en fruitextracten ook guarana zit. Deze shampoo geeft het haar wat meer volume, aldus het merk.

Gewoon uitproberen, voor € 3,49.

Lees ook:

Lees ook