Ook voor jou is er een sunkissed glow!

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Collistar lanceerde in 2008 het zeer succesvolle zelfbruinende product Magic Drops (Face), een formule die het gezicht in een uur een mooie, bruine tint geeft. Het merk komt nu met een opvolger, speciaal voor mannen. Magic Face Drops for Men geeft mannen een natuurlijke, egale, goudbruine teint die lang houdt. Een aantal vochtinbrengende ingrediënten zorgen meteen voor een mooi verzorgde, soepele huid.

De formule bevat DHA Rapid, een molecuul dat de huid snel, natuurlijk en egaal kleurt. Het is gecombineerd met erythrulose,  een suiker die veel gebruikt wordt in zelfbruiners en door een reactie met zuurstof de huid bruin kleurt. Daarnaast zit er de antioxidant vitamine E in, troxerutin, een bioflavonoïde met kalmerende eigenschappen, hydraterend aloë sap en een extract uit walnoot dat bijdraagt aan de bruine kleur.

Gebruik is simpel. Een paar druppels over het schone gezicht verdelen en licht inmasseren. Na gebruik de handen grondig wassen. Mannen die een intensievere tint willen kunnen de behandeling een paar keer per dag herhalen. Om de kleur op peil te houden dient het product twee tot drie maal per week te worden gebruikt. Een flacon van 30 ml. kost € 27,25.

Shop de drops hier online.

Shop hier nog meer speciale zelfbruinende producten, poeders en gels geschikt voor het mannengezicht.

Lees ook