De ultieme ‘longlasting look’, dag en nacht, perfectioneer je met de nieuwe Mineralogie Oogschaduw Primer. De ideale basis om je met zorg aangebrachte oogschaduw de gehele dag onberispelijk te laten zitten. Voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten of gaat vlekken. Een ‘nudetinted’ rijke crème die je oogschaduwlook perfect omarmt. Ga voor een […]

01:16 - 00:46
luistertijd 01:16 - leestijd 00:46

De ultieme ‘longlasting look’, dag en nacht, perfectioneer je met de nieuwe Mineralogie Oogschaduw Primer.

De ideale basis om je met zorg aangebrachte oogschaduw de gehele dag onberispelijk te laten zitten. Voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten of gaat vlekken. Een ‘nudetinted’ rijke crème die je oogschaduwlook perfect omarmt. Ga voor een Natural look, extravagantie of Smokey-eyes. De Mineralogie Eyeshadow primer is het geheime wapen voor een open blik.

Verkrijgbaar in Nude

 

Verkoopinformatie

De Eyeshadow Primer is verkrijgbaar via www.mineralogieshop.nl en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook