shop CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan! Bekijken Speciaal voor de zomer kun je ook […]

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

Speciaal voor de zomer kun je ook parfums kopen waarin geen of alleen minimale hoeveelheden alcohol zit. Alcohol is een bekend hulmiddel om geurstoffen in op te lossen zodat je ze goed kan ruiken. Maar alcohol kan ook een uitdrogend effect hebben op de huid.

Daarom kunnen speciale zomerparfums – vaak heten ze Eau FraÎche – een lagere alcoholdosering hebben.

Ook de zg. Brumes zijn laaggedoseerd, of hebben alleen water als hulpstof. Brumes voelen daardoor ook natter aan op de huid. Alcohol vervliegt snel. Een alcoholhoudend parfum droogt dus sneller op, op je huid.

Lees ook:

Lees ook