shop Avene Very High Protection zonspray spf 50 Deze 200 ml zonnespray bevat kalmerende, hydraterende bestanddelen en veilige Tinosorb zonfilters. Veilig voor mens en milieu. Bekijken Gisteren vertelde ik over de pigmentvlekken in mijn hals door parfumgebruik. Nu geef ik een paar tips om dit te voorkomen: Koop een speciaal zomerparfum, waarin geen of minder […]

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Gisteren vertelde ik over de pigmentvlekken in mijn hals door parfumgebruik. Nu geef ik een paar tips om dit te voorkomen:

Alcoholvrije en/of speciale zomergeuren zijn o.a. Jil Sander Sun, L’eau d’Issey Eau d’ete Perfume by Issey Miyake, Lancaster AquaSenses, Bvlgari Petits et Mamans, Biotherm Eau Oceane, en vraag er verder even expliciet naar bij de parfumerie.

Lees ook:

Lees ook