Speciaal voor de Pascaud Experience Instituten heeft Mardge Pascaud een uitgebalanceerde behandeling ontwikkeld: de Pascaud Experience Treatment. Deze exclusieve behandeling omvat huidverbeterende Pascaud aspecten en wordt alleen uitgevoerd bij 8 experience instituten. De behandeling duurt 90 minuten en bestaat uit meerdere fasen: Stimulatie: De huid wordt gestimuleerd tot een hogere activiteit. Dit gebeurt door het […]

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

Speciaal voor de Pascaud Experience Instituten heeft Mardge Pascaud een uitgebalanceerde behandeling ontwikkeld: de Pascaud Experience Treatment.

Deze exclusieve behandeling omvat huidverbeterende Pascaud aspecten en wordt alleen uitgevoerd bij 8 experience instituten.

De behandeling duurt 90 minuten en bestaat uit meerdere fasen:

Stimulatie: De huid wordt gestimuleerd tot een hogere activiteit. Dit gebeurt door het aanbrengen van een retinol ampul (vit.A) welke wordt ingewerkt met LED therapie.

Peeling: Er wordt een fruitzuur peeling gebruikt om de dode huidcellen op te lossen en de huid een diepere reiniging te geven.

Herstellen: Na de peeling wordt de zuurbalans van de huid op orde gebracht door pads in te masseren. Tevens werken deze oplosbare pads goed voor de vermoeide, gestresseerde, gevoelige en vette huid.

Passage Massage: Dit is een intensieve massage waarbij de bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. De doorbloeding wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel, met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Voeding: Er wordt een Caviar ampul aangebracht om de huid te voorzien van bouwstoffen en voedingsstoffen voor een repair-effect. Deze ampul wordt dmv LED ingewerkt.

Vervolgens wordt het Marmatrix vliesmasker opgebracht. Dit masker zorgt voor een optimale hydratatie en bescherming van je huid.

Handpakking: Tijdens het inwerken van het masker, worden je handen ook goed verzorgd. Ze krijgen een bijozndere CO2 handpakking. Het resultaat zal je versteld doen staan: fijnere structuur en minder zichtbare vlekjes (brightening effect).

Nek- en schouder massage: een heerlijke massage zodat je werkelijk geniet van deze behandeling.

Ben je nog niet bekend met Pascaud behandelingen? Dan is dit de perfecte behandeling om je met alle aspecten van Pascaud kennis te laten maken.

Je bent al Pascaud fan? Laat je dan verrassen door deze nieuwe Pascaud Experience Behandeling. Deze behandeling is uitsluitend te boeken bij de onderstaande Experience Instituten:

Instituut Périne, Mijdrecht

Total Beauty Schoonheidsinstituut, Laren (gld)

Angelique Beauty Care, Axel

Sense , Oosterhout

Skin-Experience, Goes

Puur Huid, Eindhoven

Beauté, Nijmegen

Experience Institute, Maaseik (B)

Gun je zelf zo’n heerlijke behandeling, geniet en laat je huid stralen! Meer informatie vind je op de website van Pascaud.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook