Priori Priori Idebenone Radical Defense beschermt de huid tegen UV-straling en tegen schadelijke invloeden uit het milieu.

03:28 - 02:05
luistertijd 03:28 - leestijd 02:05

Priori

Priori Idebenone Radical Defense beschermt de huid tegen UV-straling en tegen schadelijke invloeden uit het milieu. Daarnaast bevat het product de anti-aging antioxidant Idebenone. Idebenone is familie van het bekende co-enzym Q10, maar is 60% kleiner waardoor het dieper in de huid kan doordringen en wel duizend keer krachtiger is dan Q10. Priori Idebenone Radical Defense helpt daardoor de huid om langer mooi, zacht en soepel te blijven. Het product heeft een EPF van 95 en beschermt daardoor goed tegen vervuiling uit het milieu. Daarnaast heeft het een SPF 30, waardoor het ook goed tegen UV-straling beschermt. Een verpakking kost €  123,60 voor 30 ml.

Bergman Beautycare

Bergman Beautycare bindt de strijd aan tegen zowel UVB als UVA straling. De op het eerste gezicht minder gevaarlijke UVA straling dringt namelijk dieper door in de huid en zorgt daar voor oxidatieve stress. Het verraderlijke is dat UVA straling ook actief is als het niet zonnig is. Het nieuwe BPS 30 van Bergman Beautycare beschermt tegen zowel UVA als UVB straling en is het hele jaar door te gebruiken. Het product is licht, niet vet en is goed te combineren met de normale dagverzorging. BPS 30 van Bergman Beautycare kost € 73,- voor 30 ml.

Paula’s Choice

Paula’s Choice heeft in haar gamma verschillende gezichtsproducten waar standaard een SPF in zit. Zo is er Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion met SPF 15 and antioxidanten, Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20, Skin Balancing Daily Mattifying Lotion met SPF 15 en antioxidanten, en Resist Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 23 en antioxidanten. Stuk voor stuk goed huidverzorgingsproducten met een factor, dus ideaal in het voorjaar en de zomer. Daarnaast heeft Paula’s Choice ook een Sun Care lijn met vijf verschillende producten om de huid te beschermen tegen zowel UBA als UVB straling. De SPF loopt op van 15 tot 45, en aan verschillende producten zijn ook antioxidanten toegevoegd. Er zijn producten voor alle huidtypen. Alle producten uit de Sun Care lijn kosten € 19,50.

Vichy

Vichy lanceert een nieuw product dat een zeer hoge beschermingsfactor (SPF 50) heeft en de huid niet doet glimmen maar mooi mat houdt. Het product is hierdoor erg geschikt voor mensen met een wat vettere huid, maar ook voor mensen die een hekel hebben aan kleverige, glimmende zonneproducten.  Vichy Dry Touch is vloeibaar en licht en laat geen sporen achter op de huid. Het kost € 16,95 voor 50 ml.

Sisley

Sisley maakt Sunleÿa, zijn gamma zonneproducten, compleet met de lancering van Sisley Sunleÿa Soin Après-Soleil Anti-Âge, een huidherstellend verzorgingsproduct voor na het zonnen. Sunleÿa Soin Après-Soleil Anti-Âge kalmeert en verzacht de huid, beperkt de tekenen van huidveroudering en versterkt de weerstand van de huid tegen de zon. Het bevat daartoe extracten van algen, karitéboter en pruimenolie. Een extract van de kelk van de lampionplant en rhodochrosiet extract bestrijden vrije radicalen. Glycerine en vitamine B5 voeden en herstellen de huid en een extract van witte wilgenbladeren geven de huid meer weerstand.  Sunleÿa Soin Après-Soleil Anti-Âge kost € 155,- voor 50 ml.

Lees ook:

Lees ook