shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

Nivea

Nivea heeft dit voorjaar drie bijzondere limited editions van de bekende Nivea Soft Crème. Deze tijdelijke verpakkingen zijn ontworpen door de Britse kunstenaar Nicola de Main en vallen op door de levendige prints in vrolijke kleuren. De Main maakt drie ontwerpen: Bird Journey, met kolibries, Butterfly Reflections, een sixties ontwerp dat doet denken aan de patronen op vlindervleugels, en Flower Dreams, met een patroon van ijsbloemen. De formule van de Soft Crème is ongewijzigd. Soft Crème is een lichte, hydraterende crème met jojobaolie en vitamine E die de huid verzorgt en lekker fris ruikt. De speciale verpakkingen van De Main vervangen vanaf juni tijdelijk de normale verpakkingen van 200 ml. en kosten € 5,09.

Dove

Ook Dove lanceert een limited edition huidverzorgingslijn, alleen gaat het bij Dove niet zozeer om de verpakking als wel om de inhoud. Dove Beauty Blossom is een serie van drie producten die is bedoeld voor de zomer. Er is een douchecrème, een body lotion en een body cream. De producten ruiken lekker zomers en verzorgen de huid optimaal. De producten zijn tot september verkrijgbaar en kosten tussen de € 2,29 en € 6,99. Er is ook een cadeauverpakking waar alle drie de producten in zitten, speciaal voor Moederdag. De cadeauverpakking kost € 15,99.

Lees ook:

Lees ook