shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken Clinique bouwt voort op […]

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Clinique bouwt voort op de in 2008 gelanceerde Even Better formule en lanceert Even Better Skin Tone Correcting Lotion Broad Spectrum SPF 20, een lichte, vetvrije formule die is bedoeld voor de gemengde en vette huid. De lotion gaat donkere vlekjes en verkleuringen tegen en zorgt na verloop van tijd voor een egalere teint. Daarnaast beschermt de lotion ook tegen UV-straling, de oorzaak van hyperpigmentatie.  Even Better Skin Tone Correcting Lotion Broad Spectrum SPF 20 voorkomt en reduceert een teveel aan pigment, voorkomt het verschijnen van nieuwe vlekjes, doet bestaande vlekjes uiteenvallen en werkt melanineresten weg door exfoliatie.

Even Better Skin Tone Correcting Lotion Broad Spectrum SPF 20 bevat een extract uit zeewier dat de productie van vet reguleert, ellaginezuur en vitamine C dat de vorming van donkere vlekjes tegengaat, extracten uit appel en komkommer om de huid te kalmeren en verzachten en een gistextract dat vlekjes uiteen doet vallen. Daarnaast bevat de lotion enkele verzorgende bestanddelen, zoals sucrose, tarwe en linolzuur, die de huid hydrateren en de huidbarrière herstellen. Even Better Skin Tone Correcting Lotion Broad Spectrum SPF 20 van Clinique kost € 54,50.

Philosophy lanceert Miracle Worker Dark Spot Correcting System, een serie van drie producten die samen donkere vlekjes veroorzaakt door de zon, hyperpigmentatie en acnélittekens aanpakken. De set bevat Miracle Worker, een product met een huidverhelderend complex dat uit 10 bestanddelen bestaat, waaronder vitamine E en C en peptiden. Daarnaast bevat de set een flesje Miraculous Anti-Aging Retinoid Solution dat over de 30 Miraculous Anti-Aging Retionoid Treatment moet worden gegoten. De werkzame retinol in de pads versterkt vervolgens de werking van de Miracle Worker. De complete set kost € 84,95.

Het beautyJournaal team gaat de producten binnenkort vast testen!

Lees ook