shop Magnolia Bliss parfum van Juliette has a Gun Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit, zegt Monique! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen met fris-zoet fruit, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken. Bekijken De […]

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

De juryrondes zijn achter de rug en uit meer dan 2000 inzendingen zijn 94 Nederlandse kappers enhaarstylisten genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award 2012. De 21ste editie van dit toonaangevende haarmode-evenement zal plaatsvinden op 13 mei 2012 in de RAI in Amsterdam.

De genomineerde kapperstalenten dingen mee naar maar liefst dertien felbegeerde trofeeën. Slechts éénvan hen zal bekroond worden met de ultieme vakprijs voor Nederlandse kappers: de Hairdresser of theYear Award.12-en-1 Coiffure Awards.

De internationaal erkende Coiffure Awards zijn onderverdeeld in zes regionale Awards, vier voor dames entwee voor heren, en daarnaast zijn er de speciale Awards: de Avant Garde Award, de Newcomer of theYear Award voor talent t/m 21 jaar, de Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year voor devakspecialisatie haarkleuring, de Consumer Award, de Press Award en de Team Award.

Voor iedere Award zijn door een nationale en internationale vakjury tien genomineerden gekozen. De zes regio winnaarsmaken bovendien kans om uitgeroepen te worden tot Hairdresser of the Year.Jurering.

Op 21 februari 2012 maakte een onafhankelijke Nederlandse vakjury een eerste selectie uit alleinzendingen. Deze jury bestaat uit toonaangevende Nederlandse kappers, twee haar en make upartiesten, een ontwerper, een modellenexpert en een fotograaf. Voor de Haircolor Technician vindt eenaparte jurering plaats.

De tweede juryronde door Britse topkappers heeft dit jaar plaatsgevonden op 27februari, in het Trafalgar Hilton Hotel in London. De jurering voor de Press Award vond overigens alseerste plaats, op 20 februari, in het Apollo Hotel in Amsterdam. Deze persjury bestaat uit een selectieredacteuren, (freelance) journalisten en beauty experts van de meest toonaangevende mode- enkappersvakbladen. Alle 94 genomineerden en de salons waaraan zij verbonden zijn staan net als alle juryleden vermeld in debijlagen. Vanaf 23 maart 2012 17.00 uur zijn de ingezonden fotoseries van deze Nederlandse topkapperste bewonderen op www.coiffureaward.nl

Bekijk hier de totale lijst van genomineerde kappers: GENOMINEERDEN

Lees ook