Dr. Nadia Payot was haar tijd ver vooruit toen zij de nu actuele trend van de “medispa” toepaste.

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

Dr. Nadia Payot was haar tijd ver vooruit toen zij de nu actuele trend van de “medispa” toepaste. Zij ontwikkelde voor iedere vrouw producten boordevol werkstoffen en speciale methoden voor het aanbrengen, wat zorgde voor zichtbare en langdurige resultaten. Door haar pioniersgeest en knowhow in combinatie met de expertise van ons multidisciplinaire wetenschappelijke team kunnen wij gezonde oplossingen bieden voor alle huidtypen.

Dr Payot Solution: een oplossing voor iedere behoefte

Het onberispelijke trio

Het onberispelijk trio werkt dag en nacht in op de puistjes om deze te camoufleren, te zuiveren en te laten verdwijnen. De leisteenextracten en de etherische melaleucaolie zorgen dat puistjes sneller rijpen en vervolgens volledig verdrogen.

Pâté Gris

Dit verzorgingsproduct, een geheime formule van Dr. Nadia Payot, werkt tijdens het slapen om puistjes sneller te laten rijpen en te laten verdwijnen. Pâté Gris bevat leisteenextract wat werkzaam is tegen overtollige talgafscheiding. Het activeert het rijpingsproces en neutraliseert bacteriën. Talk zorgt ervoor dat onzuiverheden geabsorbeerd worden. Deze mythische formule is al 3 generaties lang de referentie bij uitstek voor een perfect gave huid!

Spéciale 5

Nadat de puistjes door de Pâté Gris gerijpt zijn kan deze gel aangebracht worden om het vocht te laten verdrogen en de genezing te bevorderen. Spéciale 5 bevat essentiële melaleucaolie dat de huid zuivert en oneffenheden uitdroogt. Salicylzuur kalmeert en verweekt de huid waardoor poriën gezuiverd en diepgaand gereinigd worden.

Stick couvrant purifiant

Deze stick camoufleert op elk moment van de dag ontsierende puistjes en neutraliseert de onzuiverheden. Stick couvrant purifiant bevat haverextract dat de huid zuivert en de essentiële melaleucaolie reinigt, zuivert en droogt de huid.

Hoe te gebruiken

Overdag: Camoufleer en zuiver met Stick couvrant purifiant

‘s  nachts: Versnel de rijping van puistjes met Pâté Gris. Verdroog en laat ze verdwijnen met Spéciale 5.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook