shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Catrice en Essence, de twee zeer betaalbare make-upmerken van Kruidvat en Trekpleister hebben ook dit voorjaar weer een heel assortiment aan make-upproducten die uitnodigen tot volop experimenteren.

Catrice

Catrice heeft zoals gewoonlijk weer een enorme seizoenscollectie zeer betaalbare, leuke make-up producten. Alleen al aan oogschaduw is het aanbod gigantisch. Er zijn maar liefst 27 solo kleuren, zes gemarmerde oogschaduws die zowel nat als droog aan te brengen zijn, vier palletjes met steeds vier bij elkaar passende kleuren en vier paletjes voor smokey eyes. Tevens is er een handig, tweezijdig borsteltje om smokey eyes mee te creëren. Voor de wimpers zijn er vier nieuwe mascara’s en voor de ogen een eyeliner, en een hele leuke pen waarmee highlights kunnen worden aangebracht.

Voor de lippen heeft Catrice een lipgloss die naar vanille smaakt in maar liefst elf tinten en een lipgloss in negen kleuren die extra veel glans geeft. Lipsticks zijn er twee varianten en in totaal in 32 kleuren! Mooi voor de teint is de nieuwe transparante losse poeder die de huid mooi matteert zonder hem uit te drogen en de make-up langdurig fixeert. De nieuwe rouge is verpakt in een doosje met steeds twee kleuren die elkaar aanvullen maar ook los te gebruiken zijn. Er zijn vier combinaties verkrijgbaar.  Voor de nagels zijn er twee soorten nagellak, met in totaal 25 verschillende tinten, waaronder enkele transparante. Van opvallend en apart tot natuurlijk en subtiel – je kunt er alle kanten mee op…

Essence

Ook Essence heeft wederom een flink assortiment nieuwe trendproducten – tal van leuke make-upjes die niet duur zijn en daarom vooral jonge (nou…vooruit, jij ook dan….) meisjes de kans geven om volop te experimenteren.

Voor de ogen heeft Essence een serie van 28 kleuren mono-oogschaduw. Van zachte, natuurlijke tinten, tot de meest gewaagde modekleuren, alles is te vinden. Ook zijn er 9 tinten oogschaduw met veel parelmoer er in, voor een extra opvallende make-up. Met de diverse nieuwe kwastjes is alles mooi aan te brengen en de meer dan 25 verschillende oogpotloden en eyeliners maken het helemaal af.  Voor de wimpers is er keuze uit drie verschillende mascara’s en zelfs een wimperpoeder voor extra volume. Je brengt het poeder aan tussen twee laagjes mascara, waardoor de wimpers voller lijken.

Voor de lippen is er een enorm assortiment aan lipglossjes, lipsticks en lipbalm in meer dan 50 verschillende kleuren en tal van verschillende finishes – van mat tot hoogglans! Acht verschillende lipliners geven de mond een perfecte contour. Ook voor de teint is er volop keuze. Foundations zijn er in drie soorten, die allen oneffenheden wegwerken en de huid mooi egaal maken. Erg mooi is de zachte rouge op waterbasis, die het gezicht contour geeft en tegelijkertijd zorgt voor een gezonde blos. Voor de nagels is er bij Essence dit seizoen keuze uit 55 verschillende kleuren, waaronder 14 gloednieuwe!

Vrijwel alle producten kosten minder dan € 5,- en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Lees ook