Meer dan ooit verlangen we naar zorgeloos glad en glanzend haar.

03:30 - 02:06
luistertijd 03:30 - leestijd 02:06

Meer dan ooit verlangen we naar zorgeloos glad en glanzend haar. Het modebeeld spiegelt ons al heel wat seizoenen ultra glanzende looks voor met een zijdeachtige finish. Of je haar nu steil of krullend is, dat gevoel moet ervan af stralen.

Natuurlijk kun je met goede föhntechnieken heel veel bereiken, maar de juiste conditioners maken nog altijd het echte verschil. Traditioneel vind je dergelijke topproducten bij de kapper, maar Dove zou Dove niet zijn als zij dit soort hoogwaardige producten niet tegen een waanzinnig vriendelijk prijsje zou kunnen aanbieden.

Dus: Dove heeft nu conditionersprays. De Nourishing Oil Care Anti-klit & Care Spray en de Intense Repair Anti-klit & Care Spray. Sprays in een handige pompverstuiver.

De Nourishing Oil Care Anti-klit & Care Spray ontwart het haar, maar geeft ook diepe voeding en verzorging. Er zit ondermeer Arganolie in, dat bekend staat om haar krachtig herstellende eigenschappen voor huid en haar, en andere gewichtloze oliën. De oliën in deze spray zijn zo bewerkt dat ze gewichtloos zijn. Hierdoor voelt het ook aangenaam aan op je haar: soepel, perfect doorkambaar en het maakt je haar niet vet.

De Intense Repair Anti-klit & Care Spray ontwart, voedt en herstelt het haar ook, maar het is net iets rijker dan de Nourishing Oil Care. Het is perfect voor droog en beschadigd haar dat erg onvoorspelbaar reageert. In deze spray zijn twee beroemde technologieën van Dove verwerkt:

Zo gebruik je deze sprays

De sprays zijn super multifunctioneel. Je kan ze aanbrengen na het wassen als extra stylingvoorbereiding, maar je kunt ze ook tussen wasbeurten door gebruiken op je droge haar. Als extraatje om een ruw gevoel te voorkomen, het haar te ontwarren en weer glans te geven als het dof is geworden. Ze zijn lekker licht in gebruik en ze ruiken heerlijk

De sprays kosten € 4,49 per stuk. Ga voor meer informatie naar de website van Dove.

DOE MEE EN WIN een compleet pakket!

De sprays maken deel uit van de gelijknamige haarverzorgingslijnen Nourishing Oil Care en Intense Repair. Elke lijn bestaat in totaal uit vijf producten: een Shampoo, een reguliere Conditioner, een Dagelijkse Intensieve Conditioner, een Voedend Masker en een Conditionerspray.

Vul dit formulier in en maak kans op een compleet pakket haarverzorging van Dove. Geef duidelijk aan welk pakket je wilt winnen:

Deze actie loopt tot en met 14 april 2012. GA HIER NAAR HET FORMULIER.

(adv=advertorial)

Lees ook