Je huid kan niet zonder vitamine spray behandeling!

02:26 - 01:27
luistertijd 02:26 - leestijd 01:27

Het hannah Vitamin Complex viert dit jaar een jubileum! De succesformule van deze multivitaminerijke, intensief vochtregulerende en huidverbeterende gezichtsspray bestaat namelijk 20 jaar! Een uitgelezen moment om dit unieke, multifunctionele product weer volop in de spotlights te zetten!

hannah_VitaminComplex_FruitDe opname van vitaminen door de huid lijkt eenvoudiger dan het is! De huid vormt namelijk een zeer goede barrière tegen invloeden en dus ook tegen (werk)stoffen van buitenaf. Dat betekent, dat alleen vitamines uit zeer hoog gedoseerde producten de huid kunnen binnendringen. De unieke samenstelling van het Vitamin Complex is dusdanig ontwikkeld, dat de huid de hierin aanwezige vitamines en overige huidverbeterende werkstoffen daadwerkelijk optimaal kan opnemen.

Voorjaarsvitaminen in een handige sprayvorm

Het Vitamin Complex bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen zoals A, E en F. Dit zijn vitaminen die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken. Daar aangekomen zorgen ze voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden. Deze unieke en handige spray vormt daarmee een rijke verzorgingsnevel boordevol vitaminen, voor een opvallend stralende huid!

Minder verzorgende crème nodig!

Een vochtarme huid is niet goed in staat om lipiden te binden. De formule van het Vitamin Complex bevat, naast de rijke multivitaminecocktail, tevens intensief vochtregulerende en huidverbeterende werkstoffen, waaronder paardenkastanje- extract en linoleenzuur voor een instant hydratatie van de huid. Vanwege de intensief vochtregulerende eigenschappen  zal de huid een verzorgende crème daarna aanzienlijk beter opnemen, waardoor er veel minder crème nodig is! De multifunctionele spray wordt dagelijks na het reinigen van de huid royaal verneveld over het gehele gezicht. De formule geeft de huid direct een comfortabel en verfrist gevoel.

TIP: Vanwege de matterende invloed is de spray de perfect spray voor in de handtas, om het glimmen van de huid in de loop van de dag te voorkomen! Tevens is het ook een ideaal product als fixatie voor make-up!

hannah Vitamin Complex is verkrijgbaar voor € 33,00/50ml en € 49,00/125ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook