Lippen Make-up

Oranje lippen, vooral doen want mooi en leuk!

Het leuke aan de lente vind ik het excuus om heerlijk felle lipsticks te dragen. Een van mijn favoriete lipsticks is dan ook Mac Neon Orange. Ja, jullie raden het al: een oranje lipstick. Deze lente is oranje lipstick een belangrijke trend.

Het dragen van oranje

De verschillende ontwerpers weten de kleur oranje allemaal anders te interpreteren. Erin Fetherston combineert oranje lippen met extreme zwarte ogen. Bij Rick Owens ligt alle nadruk op de lippen, de wenkbrauwen worden lichter gemaakt en de ogen worden kaal gehouden. Op deze manier maakt de oranje lippenstift echt een impact. Daarnaast wordt door het ontbreken van wenkbrauw- en oogmake-up de aandacht nog meer gevestigd op de lippen.

Nicole Farhi maakt gebruik van een prachtige oranje tint die een rood/roze ondertoon heeft. Prachtig en zeer vrolijk voor de lente en zomer. Jason Wu combineert oranje lippen met oranje nagels. Dit geeft een prachtig kleureffect.

Combineer ook eens oranje lippen met oranje accessoires. Dit geeft een prachtig rustig beeld net zoals bij de fotoshoot voor Peut Être magazine, waarbij het model een ‘over sized’ zonnebril draagt in een zachte oranje tint, in combi prachtige oranje lippen.

Al met al is oranje een geweldige kleur om je make-up en kleding een opfrisbeurt te geven. Ook buiten het Koninginnedag-feest om.

Lees ook:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

6 reacties

 • ik ben persoonlijk erg weg van de milky lips van Ellis Faas in Oranje. al 2 x aangeschaft.
  Een oranje kleur moet wel “passen”bij je tanden ( en tandvlees)
  Dus echt uitproberen

 • oranje, in het brede spectrum zoals jij het aankaart, is een van de meest verkochte kleuren in ons land, dat hoor ik altijd van merken. persoonlijk denk ik dat vooral in het kleurgebied van koraalroze veel haalbaar is.
  persoonlijk vind ik oranje geweldig, heel meer neon, hoe beter.

 • Smaken verschillen natuurlijk en oranje is niet voor iedereen weggelegd. Maar er is een breed gamma aan oranje, van koraal tot geel-oranje. Dus er is beslist voor iedereen een passende kleur.
  Over het algemeen staat oranje mooier als de zon schijnt 🙂

 • VRESELIJK! Oranje is een warme kleur. Als je naar de foto’s kijkt, zie je eerst de lippen en dan pas de vrouw achter de lippen, behoudens de mevrouw op de 2de foto links van de onderste rij, zij is een “warm” type. Ik krijg er spontaan vlekken van, brrr.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen