Het leuke aan de lente vind ik het excuus om heerlijk felle lipsticks te dragen.

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Het leuke aan de lente vind ik het excuus om heerlijk felle lipsticks te dragen. Een van mijn favoriete lipsticks is dan ook Mac Neon Orange. Ja, jullie raden het al: een oranje lipstick. Deze lente is oranje lipstick een belangrijke trend.

Het dragen van oranje

De verschillende ontwerpers weten de kleur oranje allemaal anders te interpreteren. Erin Fetherston combineert oranje lippen met extreme zwarte ogen. Bij Rick Owens ligt alle nadruk op de lippen, de wenkbrauwen worden lichter gemaakt en de ogen worden kaal gehouden. Op deze manier maakt de oranje lippenstift echt een impact. Daarnaast wordt door het ontbreken van wenkbrauw- en oogmake-up de aandacht nog meer gevestigd op de lippen.

Nicole Farhi maakt gebruik van een prachtige oranje tint die een rood/roze ondertoon heeft. Prachtig en zeer vrolijk voor de lente en zomer. Jason Wu combineert oranje lippen met oranje nagels. Dit geeft een prachtig kleureffect.

Combineer ook eens oranje lippen met oranje accessoires. Dit geeft een prachtig rustig beeld net zoals bij de fotoshoot voor Peut Être magazine, waarbij het model een ‘over sized’ zonnebril draagt in een zachte oranje tint, in combi prachtige oranje lippen.

Al met al is oranje een geweldige kleur om je make-up en kleding een opfrisbeurt te geven. Ook buiten het Koninginnedag-feest om.

Lees ook:

Lees ook