Wij hebben weer plek voor jou. Een van de tofste werkervaringen die je op doet!

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Het meest inhoudelijke online beautyjournalistieke platform van Nederland en België is op zoek naar een redactiestagiair.

Bijvoorkeur een HBO- of WO-communicatie studie,  voor een lange stage! Maar het mag ook als werkervaringsplek ingevuld worden.

Dit is BeautyJournaal

BeautyJournaal is een online platform dat dagelijks nieuws publiceert over de beautybranche in de breedste zin van het woord: van nieuwe producten, nieuwe behandelingen, de (on)waarheden achter de claims potjes tot zakelijk nieuws, grote of kleine schandaaltjes, testreviews en inzichten van ons gerenommeerde team van experts. Ook produceert BeautyJournaal online videoproducties voor het eigen platform en voor derden.

BeautyJournaal wordt aangestuurd door een van de meest doorgewinterde en gepassioneerde beautyjournalisten van Nederland, Monique Lindeboom, een vaste webredactie, en een fluïde team van professionals voor inhoud en techniek.

Wat we zoeken

Voor ondersteuning op de redactie zoeken wij een wijze meid of jongen die dol is op beauty maar ook al in staat is om een onderbouwd (beauty)verhaal te schrijven. Je journalistieke voelsprieten moeten absoluut aanwezig zijn net zoals affiniteit met beautyproducten en ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Ook een goed, esthetisch beeldgevoel is belangrijk. We verwachten dat je foutloos Nederlands kan schrijven (dus geen spreektaal en dialect!) We verwachten ook dat je het schrijvende ambacht inmiddels redelijk goed beheerst, zodat je een tekst volgens de gangbare spelregels in elkaar kan zetten. En ook belangrijk: dat je WordPress beheerst.

En natuurlijk: dat je filmpjes kan maken en monteren en mooie foto’s kan maken bij je artikelen.

Wat je krijgt

Als stagiair krijg je bij ons een grote mate van vrijheid om je talenten te ontwikkelen. Je wordt daarin ook heel goed begeleid. We laten je volledig meedraaien met onze professionele organisatie.

Schrijf ons een uitgebreide (foutloze) brief over je kwaliteiten en je dromen en doe er een fijne foto bij. De standplaats is Amsterdam.

Mail ons info@beautyjournaal.nl. Wil je meer inlichtingen, mail dan even je telefoonnummer door, dan bellen wij je terug.

Monique Lindeboom,  journalist en uitgever van BeautyJournaal.nl

Lees ook