shop Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes. Bekijken MAC komt dit seizoen weer met twee spectaculaire limited editions. De belangrijkste voor ons eigen land is die van interieurontwerper Marcel Wanders, die vorig jaar voor het eerst tekende voor een exclusive line. Het design waardoor hij toen al […]

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

MAC komt dit seizoen weer met twee spectaculaire limited editions. De belangrijkste voor ons eigen land is die van interieurontwerper Marcel Wanders, die vorig jaar voor het eerst tekende voor een exclusive line. Het design waardoor hij toen al geinspireerd was – de 17e eeuwse schildersbenodigdheden van Johannes Vermeer – zijn nu ook weer het thema, maar dan in een zilverkleurige uitvoering voor alle verpakkingen. Ook de make-uptinten zijn zachter. Ze benadrukken zijn gevoel van dit seizoen: Fall in love again. Poederroze….

De lijn is voor de Benelux alleen te koop via de Bijenkorf webshop. Lees hier meer over de introductie van zijn eerste lijn vorig jaar.

De lijn van vorig jaar:
Vera Neumann

Van een ander kaliber is de limited collection van Vera Neumann, de vrouw die in de jaren’50 onder meer de beroemde zijden sjaals ontwierp voor Marilyn Monroe en Grace Kelly. Vlinders, lieve-heers-beetjes en bloemen. Mac & Vera zijn er voor gaan zitten en kwamen uit bij een make-upcollectie in paars, beiges, roze, petrol. Al dan niet gestanst met naïeve vlinderprints en haar lady bug als trademark.

Bekijk hier een film van een verzamelaar van Vera’s werk:

Beide collecties zijn vanaf 10 maart 2012 kortstondig te koop.

Lees ook