Dit is de belofte van de Laboratoria van PAYOT met de verzorgingslijn LES DESIGN LIFT.

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Dit is de belofte van de Laboratoria van PAYOT met de verzorgingslijn LES DESIGN LIFT. Een nieuwe generatie van anti-aging producten die speciaal geformuleerd zijn om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de rijpere huid.

De rijpere huid: een kritieke mijlpaal?

Minder vocht, minder vet, minder collageen: de huid verliest op alle fronten aan vitaliteit wanneer ze ouder wordt. De rijpere huid is droger, fijner, minder veerkrachtig en gevoeliger. Naarmate de tijd vordert verliest de huid vooral aan dichtheid. Dit vertaalt zich in verslapping van de gezichtscontour, wijziging van volumes en verlies aan stevigheid. De huid verliest haar structuur.

Om de veerkracht en de scherpe contouren terug te krijgen, die kenmerkend zijn voor een jong gezicht, is de enige oplossing daarom diepgaand herstel en herstructurering van de huid die:

En dit alles zonder een facelift te ondergaan. Zeker de oogcontour heeft extra aandacht nodig omdat de huid van de oogcontour dunner en kwetsbaarder is. Voor deze kwetsbare zones ontwikkelde PAYOT:

DESIGN LIFT PATCH YEUX

Voor een onmiddellijk gladdere oogcontour, verbeterde drainage, verminderde wallen en kringen

De geïmpregneerde kompressen strijken de oogcontour glad, bevorderen de drainage en kalmeren de oogcontour in een oogwenk! 10 minuten intrekken volstaat om wallen en kringen zichtbaar te vervagen.

Resultaat?

Een gegarandeerd jeugdigere en stralende oogopslag. Zo vaak te gebruiken als men wil, als intensieve kuur gedurende een maand of af en toe zodra daar behoefte aan is.

Belangrijkste bestanddelen:

PEPTI: peptiden stimuleren de natuurlijke beta-defensines. Verbeteren het immuunsysteem van de rijpere huid. → beschermen de huidbarrière

ORIZA: gefermenteerd rijstextract, strijkt glad en ontspant. Zorgt ervoor dat de Calcium biologisch beschikbaar wordt voor de huidcellen en dus actiever wordt. → transport van Calcium

CALCIUM: Natuurlijk sporenelement, complex met 2 animozuren. Het reactiveert de vitale functies van de huid.→verstevigende werking

De kracht van Calcium voor een rijpere huid = de garantie van een jongere huid

Calcium is niet alleen onontbeerlijk voor een goede gezondheid van onze botten, maar ook voor de gezondheid van uw huid! Het is een gegeven: de huid heeft behoefte aan calcium, de rijpere huid in het bijzonder. Daarom hebben de Laboratoria van PAYOT de keuze gemaakt om de rijpere huid met een tekort aan een aanvullende bron van calcium te geven, een specifiek calcium tegen huidveroudering:

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook