shop Drunk Elephant Protini™ polypeptide crème Deze crème zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Je huid krijgt glow! Bekijken Chinese fotografe Chen Man, die als 23-jarige student doorbrak, is een samenwerking aan gegaan met Mac cosmetica voor een eigen collectie. Chen […]

01:18 - 00:46
luistertijd 01:18 - leestijd 00:46

Chinese fotografe Chen Man, die als 23-jarige student doorbrak, is een samenwerking aan gegaan met Mac cosmetica voor een eigen collectie. Chen Man werkte als student voor Vision Magazine. Haar prachtige foto’s met een surrealistisch trekje gaven haar al snel wereldfaam. Omdat in haar werk make-up zeer belangrijk is, kon een samenwerking met übermake-up merk Mac natuurlijk niet uitblijven.

In een land waar de mensen zich pas sinds kort bezig houden met de Westerse kleurrijke cosmetica, is het werk van Chen Man zeer opvallend. Toch laat ze zich ook inspireren door Chinese en Japanse gezichtsdecoraties uit de theaterkunst.

De jonge fotografe (nu 30) is een ware make-upfreak. Ze tekent de make-up ook helemaal uit voor een fotosessie. Een kunstenaar is ze ook op het gebied van 3D: ze mixt 3D fotografie met het echte werk.

Chen Man is geobsedeerd door iets wat zij  ‘onmogelijke perfectie’ noemt en dat uit zich in surrealisme. Haar collectie voor Mac heet Love and Water.

Love And Water

Man is gefascineerd door ‘liefde’ en ‘water’. De collectie bestaat uit 18 producten. Roze en blauw zijn hoofdkleuren. De collectie is vanaf 8 maart te koop.

Bekijk hier nog een filmpje over haar werk

Lees ook