shop La Roche Posay Retinol B3 gezichtserum Dit fijne serum egaliseert je teint, en houdt kleine pukkeltjes onder controle. Het werkt ook kalmerend. Ideaal voor de normale-gecombineerde huid. Favoriet bij onze Gerti! Bekijken BeautyJournaal heeft al heel wat lentetrends met je doorgenomen, maar deze nog niet! De vlecht. Ontwerpers als Valentino, Amani, Alexander McQueen en […]

00:42 - 00:25
luistertijd 00:42 - leestijd 00:25

BeautyJournaal heeft al heel wat lentetrends met je doorgenomen, maar deze nog niet! De vlecht. Ontwerpers als Valentino, Amani, Alexander McQueen en Michael Kors weten het stof van de vlecht af te halen en deze weer helemaal on-trend te maken. Bekijk de prachtige foto’s en raak geïnspireerd voor een speelse nieuwe look.

Een handige video

Voor alle mensen die niet goed in het vlechten van haar zijn, hebben wij een handige video gevonden die de basis voor een Franse vlecht nog eens goed uitlegt.

Lees ook:

Lees ook