Nederlands model Lara Stone verrast de wereld met een prachtige fotoshoot met acteur Aaron Eckhart.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Nederlands model Lara Stone verrast de wereld met een prachtige fotoshoot met acteur Aaron Eckhart. De blondine is bijna onherkenbaar als brunette. Samen Aaron verbeeldt een overspelig koppel. De fotoshoot is gesitueerd in de jaren 50 met een zeer hoog cinematografisch randje, met prachtige kleding van o.a. Prada, Louis Vuitton, Celine en Nina Ricci.

Lara Stone en Aaron Eckhart

Lara verbeeldt een ‘throphy wive’ die gevangen zit in een ongelukkig huwelijk. Haar redding komt in de vorm van Aaron Eckhart, haar geheime liefde. Maar ware liefde gaat niet over rozen en zelfs dit soort koppeltjes hebben hun problemen. Aaron Eckhart verovert niet alleen het hart van Lara, maar ook van haar zoon. Samen laten ze Lara zien wat de wereld te bieden heeft buiten haar beschermde leventje en misschien weet ze haar ongelukkige bestaan te ontvluchten in een snelle auto…..?

De modereportage is een antwoord op de grote jaren 50 trend die gaande is in de huidige mode. Daarbij wordt in deze shoot Amerika’s natuurlijke rijkdom, de olie industrie ook fijntjes erbij gehaald. Dé bron waaruit menig Amerikaans miljardair heeft weten te putten.

Lees ook:

Lees ook