shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken De tijd dat nagellak als ‘niet belangrijk’ werd bestempeld is allang voorbij. De tijd dat een kleur op de nagels voldoende was ligt ook allang achter ons. Tegenwoordig gaat het […]

01:06 - 00:40
luistertijd 01:06 - leestijd 00:40

De tijd dat nagellak als ‘niet belangrijk’ werd bestempeld is allang voorbij. De tijd dat een kleur op de nagels voldoende was ligt ook allang achter ons. Tegenwoordig gaat het om opvallende patronen, gekke kleuren combinaties en een flinke dosis technische kennis. Voor de lente en zomer van 2012 weten ontwerpers als Derek Lam, House Of Holland, Diego Benetti, Jen Kao en Norman Ambrose ons flink te verassen met prachtig nagellak creaties.

Nagellak goeroe Sophy Robson

Een van dé bekendste Britse nagellak specialisten is Sophy Robson. Deze dame staat in de modewereld bekend om haar rock and roll attitude en creëert zeer speciale nagellakcreaties voor op de catwalk spring/summer 2012. O.a voor The House Of Holland weet zij zeer speciale nagellak creaties te maken. Naast dat zij vaak samenwerkt met grote designers zijn celebraties ook vaste klant.

Bekijk ook deze film over nail art met slangenprint:

[media id=165 width=620 height=350]

Lees ook:

Lees ook