Voor hem en haar: supersmeersels met karitéboter van Yves Rocher.

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

Voor hem en haar: supersmeersels met karitéboter van Yves Rocher. Voor haar: eindeloos smeren met Lady Million body cream. Voor hem: eindeloos douchen met 1 Million douchegel.

Yves Rocher

Yves Rocher lanceert een complete verzorgingslijn voor de droge huid met karitéboter. Van karitéboter die gewonnen wordt uit de pitten van de besachtige vruchten van de karitéboom, is al eeuwen bekend dat het uitzonderlijke voedende en herstellende eigenschappen heeft. Yves Rocher haalt de karitéboter uit Mali, waar het cosmeticabedrijf samen met haar partners een fair-trade programma heeft opgezet. In de regio Burkina Faso in Mali is het klimaat perfect voor de traag groeiende karitébomen, waardoor daar een groot aantal boeren al eeuwenlang de vruchten oogsten en verwerken. De bomen zijn overigens niet te kweken, maar groeien daar in het wild.

Er zijn drie producten. De herstellende balsem voor de zeer doge huid (€ 18 voor 150 ml.) heeft een rijke textuur en kalmeert, voedt en verzorgt de droge tot zeer droge huid. De herstellende bodymilk voor de zeer droge huid (€ 10 voor 150 ml.) is dagelijks te gebruiken, trekt snel in en maakt de huid mooi glad en zacht. Het herstellend concentraat voor het lichaam (€ 15 voor 45 ml.) is het paradepaardje van de collectie. Dit product bestaat uit 100% kari téboter, perfect voor knieën, ellebogen, handen en voeten.

Paco Rabanne

Paco Rabanne brengt een ‘queen size’ versie van Lady Million body cream op de markt. Een indrukwekkende, diamantvormige, oversized pot met daarin maar liefst 300 milliliter body cream. De crème wordt snel door de huid opgenomen, hydrateert en maakt de huid lekker zacht en soepel.  Daartoe is de crème verrijkt met glycerine, allantoïne en vitamine E. De geur is bekend: het bloemig-houtachtige Lady Million parfum. De body cream is vanaf april verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost € 66,92 voor 300 ml.

Mannen hoeven zich niet achtergesteld te voelen. Rabanne gooit er voor hen een supersized  versie 1 Million douchegel tegenaan. De douchegel, met de frisse, kruidige geur van 1 Million, is verpakt in een reusachtige goudstaaf. Zodra de goudkleurige (!)  gel in aanraking komt met water, verandert hij in een luchtig, zacht schuim. De 1 Million douchegel kost € 55,49 voor 600 (!) ml.  en is eveneens  vanaf april verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Lees ook:


Lees ook