Al sinds 1979 is hannah een begrip op het gebied van duurzame huidverbetering! hannah staat voor een uniek en ongeëvenaard totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes zoals de befaamde Bindweefselmassage, in combinatie met de meest innovatieve producten welke in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd.

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Al sinds 1979 is hannah een begrip op het gebied van duurzame huidverbetering! hannah staat voor een uniek en ongeëvenaard totaalconcept met effectieve, huidverbeterende behandelmethodes zoals de befaamde Bindweefselmassage, in combinatie met de meest innovatieve producten welke in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. Topproducten met een unieke werkwijze die verspreid over Nederland door talloze salons worden gevoerd!

Geen schoonheidsspecialiste, maar een hannah huidcoach!

Omdat salons die met hannah werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!  Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van cliënten. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden, om optimaal van de producten te kunnen profiteren. De huidcoach is in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

Individuele benadering, want iedere huid is uniek

De huidcoach kenmerkt zich met hannah door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij helemaal centraal staat. De behandelingen en de producten worden zorgvuldig afgestemd op je huid en je wordt met empathie behandeld met huidverbetering als doel. De allerbelangrijkste reden voor een mooi resultaat is het consequent opvolgen van de adviezen van de huidcoach. Het gebruik van de hannah producten thuis is een essentieel onderdeel om de huidverbeterende behandelingen te ondersteunen. De verantwoording van de huid ligt immers bij diegene die de huid draagt!

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de huidcoach worden je wensen besproken. Zij bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een uitgebreide huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer. De huidconditie wordt  gemeten op het vochtgehalte, vetgehalte, de zuurgraad en optioneel de pigmentatie en irritatie. Op basis van deze huidanalyse, wordt een effectief behandelplan voor je gemaakt. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Geef ook jouw huid een kans!

Als je je huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, zie je er langer jong en vooral mooi uit. De huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans! Geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen bij één van de vele professionele hannah huidcoaches die ons land inmiddels rijk is!

Kijk daarom op de Huidcoach website vind een huidcoach bij jou in de buurt!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook