shop Bapscarcare Littekengel met UV-filter Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht. Bekijken Elk jaar haalt MAC middels een speciale limited edition, de Viva Glam serie, geld op voor het goed doel: tegen AIDS. Dit jaar staan de Zuid-Amerikaanse popidolen Ricky Martin en Nicki Minaj uitgekozen als ambasseurs en hebben zij hun […]

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Elk jaar haalt MAC middels een speciale limited edition, de Viva Glam serie, geld op voor het goed doel: tegen AIDS. Dit jaar staan de Zuid-Amerikaanse popidolen Ricky Martin en Nicki Minaj uitgekozen als ambasseurs en hebben zij hun zegje gehad over de uitvoering van de producten. Ricky koos voor een transparante lippommade waarop zijn handtekening prijkt, Nicki ging voor een fluorroze lipstick die de naam Very Hot Pink draagt.

De reden dat zij gekozen hebben voor deze twee heeft te maken met hun afkomst. Het Zuidamerikaanse, dat een meer familiair gevoel representeert, aldus MAC. En het zijn ook families waarop nu meer gefocust wordt met de centjes die de verkoop opbrengen.

Met Viva Glam is sinds 1994 235 miljoen dollar opgehaald, het streven is om dit jaar op 250 miljoen dollar uit te komen – in juli.

De producten liggen vanaf 2 maart 2012 in de winkel, als een limited edition.

Lees ook