Het legendarische product van Dr. Nadia Payot, Crème N 2, is een echte pijnverlichter voor geïrriteerde zones. Deze parabeenvrije crème is zeer geschikt voor zelfs de gevoeligste huid. Zeker nu de huid droger is door de koude lucht is deze verzachtende pleister ideaal voor het hele gezin. Ook zeer geschikt bij (zon)verbranding, blauwe plekken en […]

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Het legendarische product van Dr. Nadia Payot, Crème N 2, is een echte pijnverlichter voor geïrriteerde zones. Deze parabeenvrije crème is zeer geschikt voor zelfs de gevoeligste huid. Zeker nu de huid droger is door de koude lucht is deze verzachtende pleister ideaal voor het hele gezin. Ook zeer geschikt bij (zon)verbranding, blauwe plekken en stootplekken of na het scheren of harsen. De crème kan worden aangebracht op de geïrriteerde huidzones. Hierdoor krijgt de huid haar oorspronkelijke uitstraling weer terug. De huid wordt gekalmeerd en rode vlekken en irritaties verdwijnen als sneeuw voor de zon! Tevens werkt het ontstekingremmend.

Samenstelling:

Gebruik:

Als een zachte emulsie: breng een dikke laag aan en laat het 30 minuten inwerken op de geïrriteerde zones. Verwijder de restjes met watten en een alcoholvrije lotion.

Ter voorkoming van huidirritaties: breng een dunne laag aan op de gevoelige huid of tere plekken.

Resultaat:

Ga voor meer informatie ook naar de beeldschone website van Payot.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook