shop Africa Organics Baobab shampoo en conditioner Onze tester en schoonheidsspecialiste Karmelita gaf dit setje maar liefst een 10! En dat is echt een unicum als je weet dat zij heel fijn krullend maar ook veel haar heeft dat snel pluizig wordt. Bekijken Playboy Al sinds mensenheugenis promoot het Amerikaanse blootblad Playboy een James Bondachtige […]

02:45 - 01:39
luistertijd 02:45 - leestijd 01:39

Playboy

Al sinds mensenheugenis promoot het Amerikaanse blootblad Playboy een James Bondachtige lifestyle, vol mooie, schaars geklede dames, dure kleding, chique nachtclubs en exclusieve cocktails. Nu dit ooit zo glamoureuze imago in rap tempo oubollig begint te worden en zelfs samen met uitvinder Hugh Hefner met rasse schreden op weg is naar een welverdiende laatste rustplaats, probeert Playboy zijn imago toch weer nieuw leven in te blazen met de lancering van vijf hip, cool en sexy bedoelde douchegels.  Vernoemd naar de hipste plaatsen ter wereld, moeten de douchegels de mannelijke consument het idee geven dat hij een hele bink is als hij met dit product onder de douche gaat staan.

Er zijn er dus vijf: Sexy Hollywood (‘voor de ultieme celebrity Playboy lifestyle’), Hot Vegas (‘een sensuele geur die geluk brengt’), Cool Malibu (‘doet denken aan chillen op het strand’), No Sleep New York (‘gedurfde geur voor all-nighters in de stad die nooit slaapt’) en Swingin’ London (‘waarmee je de hele nacht door kunt rocken’).  De douchegels zijn tevens als shampoo te gebruiken en op de flacons staat het overbekende Playboykonijn afgebeeld. Ze kosten €  3,29 per stuk, hetgeen ook al niet echt bijdraagt aan het exclusieve imago dat het blad probeert uit te stralen.

Adidas

Dan doet Adidas het beter. Het sportmerk lanceert Adidas Extreme Power, een geurlijn voor mannen die ook een fijne douchegel bevat. Sportlegende Zinédine Zidane is het gezicht van deze nieuwe lijn. De geur opent fris, met bergamot, citroen en galbanum. In het hart zitten verrassende koffienoten, geranium en Granny Smithappels en de basis bestaat uit patchoeli, tonkabonen, sandelhout en cederhout.  Een verrassend lekkere geur, zeker voor een betaalbaar mass-marketproduct. Naast een eau de toilette en een douchegel is er ook een aftershave en een deo bodyspray.  De prijzen gaan vanaf € 2,99 en de eau de toilette kost € 13,99 voor 100 ml.

Voor vrouwen lanceert het sportmerk  Adidas for Women, een collectie van vier nieuwe hydraterende douchegels. De vier douchegels reinigen het lichaam grondig maar mild en zonder de balans van de huid te verstoren en zijn daardoor ideaal voor na het sporten. ‘Fresh’ heeft een frisse, opwekkende muntgeur, ‘Happy’ ruikt naar fruit, ‘Relax’ is bloemig en ontspannend en ‘Protect’ is verrijkt met katoenmelk die de droge huid voedt en verzacht. Adidas for Women is alleen te koop bij het Kruidvat en kost € 2,99 per flacon.

Lees ook:

Lees ook