Oh nee, hier word je te hebberig van! We wisten eind vorig jaar al dat de koningin onder de macarons, het Franse merk Ladurée met een make-uplijn zou komen en als je je dat alleen maar inbeeldt, met al die schattig gekleurde koekjes, dan word je bijvoorbaat al gek.

00:45 - 00:27
luistertijd 00:45 - leestijd 00:27

Oh nee, hier word je te hebberig van! We wisten eind vorig jaar al dat de koningin onder de macarons, het Franse merk Ladurée met een make-uplijn zou komen en als je je dat alleen maar inbeeldt, met al die schattig gekleurde koekjes, dan word je bijvoorbaat al gek….

Al surfend stuit ik nu op het heuglijke feit dat de lijn er inderdaad is. Hij is nu in februari 2012 eerst gelanceerd in Japan, en zal in het najaar in Europa uitkomen.

Smul hieronder alvast van de beeldige vormgeving van de producten. Omdat ik nog niet van alle producten goed beeld kon vinden, heb ik de laatste drie beelden van de Japanse website gehaald:

Lees ook