Gereedschap Lippen Make-up Teint

Kopen! Laduree Les Merveilleuses make-up

Oh nee, hier word je te hebberig van! We wisten eind vorig jaar al dat de koningin onder de macarons, het Franse merk Ladurée met een make-uplijn zou komen en als je je dat alleen maar inbeeldt, met al die schattig gekleurde koekjes, dan word je bijvoorbaat al gek….

Al surfend stuit ik nu op het heuglijke feit dat de lijn er inderdaad is. Hij is nu in februari 2012 eerst gelanceerd in Japan, en zal in het najaar in Europa uitkomen.

Smul hieronder alvast van de beeldige vormgeving van de producten. Omdat ik nog niet van alle producten goed beeld kon vinden, heb ik de laatste drie beelden van de Japanse website gehaald:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

4 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.