shop Viridian EPA + DHA omega 3-6-9 vegan Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten 3, 6 en 9 komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst. Bekijken Een goede make-up begint bij een goed basis. Een juiste foundation, primer en concealer, juist aangebracht met het juiste sponsje, geeft een perfect resultaat […]

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Een goede make-up begint bij een goed basis. Een juiste foundation, primer en concealer, juist aangebracht met het juiste sponsje, geeft een perfect resultaat en zorgt ervoor dat jij, je gezicht en je make-up er de hele dag onberispelijk uitzien. Nieuws voor een mooie teint van Make-Up Studio, L’Oréal en Maybelline.

Maybelline

Maybelline brengt een concealer met anti-aging eigenschappen voor rond de ogen op de markt. In The Eraser Eye zitten onder meer goyibessen, die tien aminozuren, acht essentiële oliën en een vracht vitamine C bevatten. Daarnaast zit er Haloxyl in, een goedje dat de ophoping van hemoglobine moet aanpakken en zo donkere kringen moet verminderen.  De sponsapplicator bestaat uit microvezels die zorgen voor een mooie, egale dekking. Volgens Maybelline nemen bij regelmatig gebruik wallen kringen drastisch af en worden rimpeltjes voorkomen. The Eraser Eye is verkrijgbaar in twee tinten en kost € 10,99.

L’Oréal Paris

Het nieuwe gamma voor een mooie teint van L’Oréal heeft de veelbelovende naam Lumi Magique en bestaat uit een primer, een concealer en een vloeibare foundation. De foundation, die verkrijgbaar is in vijf tinten, bevat veel meer water (40 procent) en tien keer minder dekkende vulmiddelen dan andere foundations, waardoor hij natuurlijker oogt en de huid langdurig hydrateert.

De foundation bevat een vinding van L’Oréal, Andersen Liquid genaamd. Het is een concentraat van glansdeeltjes en vulmiddelen, opgelost in een transparante olie. Eenmaal aangebracht op de huid vormen de glansdeeltjes een egaal, lichtreflecterend oppervlak hetgeen de huid een mooi glad en helder uiterlijk geeft.

De foundation geeft een egale glans, camoufleert oneffenheden op een subtiele manier en zegt het glimmen te voorkomen. Hij is verkrijgbaar in drie tinten. Wij hebben hem getest en we vinden hem mooi naturel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hij geeft de eerste uren een matterende voile.

De primer bevat eveneens ‘Andersen Liquid’ en geeft daardoor een mooie, verhelderende glans. Hij kan alleen of in combinatie met de foundation worden gebruikt. De concealer camoufleert donkere kringen rond de ogen, maar is ook op andere plekken op het gezicht te gebruiken voor extra correctie. De foundation kost € 16,99, de concealer € 12,49 en de primer € 13,99.

Tot slot nog een handige tool van Make-up Studio

Het Nederlandse succesmerk Make-Up Studio breng een multifunctionele make-up spons op de markt, waarmee secuur, zorgvuldig en toch snel foundation en concealer aangebracht kan worden. Hij heet de Perfect Blending Sponge. Met de brede kant van de spons breng je foundation aan op wangen, voorhoofd en hals, en met de spitse kant breng je foundation aan op neus, kin en bij de ogen. De spitse kant kan tevens gebruikt worden voor het secuur aanbrengen van concealer. De spons is soepel en makkelijk te reinigen. En hij is lekker knalroze! Hij kost € 10,90.

Lees ook:

Lees ook