L’Oréal L’Oréal lanceert Rouge Caresse, een nieuwe generatie lipsticks die licht en comfortabel aanvoelen en de lippen voorzien van een mooi glanzende, intense kleur.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

L’Oréal

L’Oréal lanceert Rouge Caresse, een nieuwe generatie lipsticks die licht en comfortabel aanvoelen en de lippen voorzien van een mooi glanzende, intense kleur. De lipsticks bevatten een lichtgewicht, glanzende olie die is gecombineerd met micropolymeren en jojobaolie. Rouge Caresse bevat in tegenstelling tot de meeste lipsticks geen harde waxdeeltjes, zo zegt men zelf. De lipsticks geven een zachte, gladde finish en zijn verkrijgbaar in twaalf mooie kleuren. Ze kosten € 14,99 per stuk.

Dior

In 2011 lanceerde Dior de Dior Addict, met maar liefst 44 tinten lipstick. Dit jaar volgt daarop Dior Addict Extreme, in twaalf extreme kleuren. De lipsticks bevatten vier wassoorten en zijn verrijkt met hyaluronzuur en glansoliën, waardoor de substantie makkelijk met de liphuid moet kunnen versmelten en een prachtige glans ontstaat. Dior Addict Extreme lipsticks kosten € 31,50 per stuk.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka lanceert Inner Glow Lipsticks,  een collectie van vijf verzorgende lipsticks. De lipsticks bevatten tal van natuurlijke, verzorgende ingrediënten, waaronder rozenbloesem, wondklaver, amandelolie, abrikozenpitolie, rozenwas en bijenwas. Voor hydratatie en bescherming. Ze zijn verkrijgbaar in vijf tinten: red quartz, beige opal, volet marble, pink topaz en rose crystal. Ze kosten € 16,95 per stuk.

Maybelline

Maybelline breid zijn succesvolle SuperStay gamma uit met SuperStay 10H Tint Gloss, een collectie lipgloss die volgens het merk tien uur blijft zitten. De gloss geeft een hoogglans finish en droogt de lippen niet uit, aldus het merk. SuperStay 10H Tint Gloss is verkrijgbaar in zes kleuren en kost € 11,99.

Lees ook:

Lees ook