Dagelijks investeren ‘Voor huidverzorging geldt in feite hetzelfde als voor beleggen en vriendschappen. Je moet erin investeren voor een bepaald rendement. Er energie in steken, want helemaal vanzelf gaat het nooit. Ik was altijd redelijke gemakzuchtig, leefde het goede leven, zonder acht te slaan op mijn lichaam en mijn huid. Nu leid ik nog steeds […]

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

Dagelijks investeren

‘Voor huidverzorging geldt in feite hetzelfde als voor beleggen en vriendschappen. Je moet erin investeren voor een bepaald rendement. Er energie in steken, want helemaal vanzelf gaat het nooit. Ik was altijd redelijke gemakzuchtig, leefde het goede leven, zonder acht te slaan op mijn lichaam en mijn huid. Nu leid ik nog steeds een erg goed leven, maar heb ik huidverzorging geïntegreerd in mijn dagelijkse gang van zaken. Nu begint het genieten ’s ochtends vroeg al.’ Joyce de Goede

 

Verkwikkend

‘De crème voor vermoeide benen is echt heerlijk na een lange dag staan en lopen. Het is zowat een vast onderdeel van mijn dag geworden, omdat ik elke dag zoveel sta. Mijn benen voelen erna verkwikt aan.’ Toska Bos

Visitekaartje

‘Ik verzorg mezelf goed. Ik heb een representatieve baan en dan is dat ook extra belangrijk. De HPO-body cream van drs. Hans Schreuder gebruik ik ’s morgens na het douchen en vervolgens neem ik hem weer mee in mijn tas. Dan kan ik er overdag mijn handen mee insmeren, dat doe ik wel vijf keer op een dag. Elke keer na het handenwassen. Je huid is tenslotte je visitekaartje!’ Lucinda van der Ven

Sympathiek

‘De HPO- morning cream is me zo goed bevallen dat ik de tweede keer geen pot maar een tube heb gekocht. Daar zit twee keer zoveel in, maar je betaalt er niet twee keer zoveel voor. Kijk: dat vind ik nou sympathiek. Het bevestigt naar mijn gevoel dat drs. Hans Schreuder een merk is waarbij eerlijkheid en puurheid voorop staan.’ Patricia van Dalen

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook