Een huid kan pas stralen als ze perfect schoon is. Reinigen dus, twee keer per dag. Bij het opstaan om afvalstoffen van de nachtelijke celvernieuwing te verwijderen. En voor het slapen gaan om make-up en vuil te verwijderen. Zou je het reinigen overslaan en toch een crème aanbrengen, dan bouw je laag na laag op […]

02:43 - 01:38
luistertijd 02:43 - leestijd 01:38

Een huid kan pas stralen als ze perfect schoon is. Reinigen dus, twee keer per dag. Bij het opstaan om afvalstoffen van de nachtelijke celvernieuwing te verwijderen. En voor het slapen gaan om make-up en vuil te verwijderen. Zou je het reinigen overslaan en toch een crème aanbrengen, dan bouw je laag na laag op en bestaat de kans dat vuil dieper de huid in trekt. Dan wordt een fris en stralend uiterlijk moeilijk. Alleen op een schone huid kan een crème zijn voedende, verzorgende werk doen.

Vitaliseren en ontspannen

 

Overdag komt het lichaam tot leven, ’s nachts tot rust. Logisch dus, dat de huid overdag een andere crème nodig heeft dan ’s nachts. Een dagcrème moet een vitaliserende werking hebben, en de huid voldoende voeding geven voor de dag. Een nachtcrème moet de huid juist tot rust brengen, en ondersteunen bij herstel. HPO-morning cream en HPO-night cream geven de huid precies waar ze om vraagt. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, jong of oud, droog of vet, man of vrouw. En dankzij de hypoallergene formulering is zelfs de gevoelige huid er blij mee.

Zacht en soepel

 

Een van de teerste zones van het lichaam is de huid rondom de ogen. Dunner, droger en meer in beweging dan de rest van het gezicht: geen wonder dat de tijd hier het eerste vat op krijgt. Zo’n kwetsbare huid heeft natuurlijk zorg nodig. De HPO-morning cream en de HPO-night cream houden de huid zacht en soepel. En voorkomen dat de jaren er al te veel schade aan brengen. Ons levensritme is verbonden met de natuur en de seizoenen. En ook onze huid leeft mee met alle wisselingen van klimaat. Na een lange koude winter, of na een zonnige zomervakantie, kan ze erg droog zijn. Uw dag- en nachtcrème kunnen dan opeens niet rijk genoeg lijken. Overstappen op een ander product dan maar? Niet nodig. Wat uw huid nodig heeft is een intensievere verzorging.

Gebruik uw dag- en nachtcrème gerust wat vaker, als u wilt meerdere malen per dag. En drink veel water. Zodat u van binnenuit de dorst van uw huid lest. Het zal niet lang duren voor u het effect voelt. En ziet natuurlijk.

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook