shop PHB Ethical Beauty Mesmerise Vegan Mascara Topmake-upartist Lydia le Loux is super te spreken over deze vegan mascara. Hij separeert goed, geeft goed pigment af en weerstaat zelfs tranende ogen op de fiets! Bekijken Een heel rijtje nieuwe mascara’s van L’Oréal, Miss Sporty, Maybelline, New York Color en Rimmel London. Daar zit vast een […]

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

Een heel rijtje nieuwe mascara’s van L’Oréal, Miss Sporty, Maybelline, New York Color en Rimmel London. Daar zit vast een ideale mascara voor jou tussen!

L’Oréal

False Lash Telescopic van L’Oréal heeft micro-stretch vezels die de wimpers extra lengte geven. De telescopische borstel volgt de vorm van de oogleden waardoor aanbrengen gemakkelijk gaat en je geen enkele wimper overslaat.  De mascara is verkrijgbaar in bruin en zwart en kost € 15,99

New York Color

Big Bold Mascara van New York Color bevat veel keratine en zorgt voor mooie, goed gedefinieerde wimpers. Met het speciaal vormgegeven borsteltje is de mascara goed aan te brengen. Hij kost € 3,99 en is te koop bij het Kruidvat.

Rimmel London

Rimmel London garandeert dat zijn nieuwe Scandal ‘Eyes mascara de wimpers tot wel twaalf keer meer volume geeft – hetgeen bijzonder indrukwekkend klinkt.  De formule bevat drie keer zoveel collageen en keratine dan andere, vergelijkbare mascara’s. Het nieuwe MaxDensity borsteltje is 50 procent langer en dichter en heeft flexibele borstelharen die samenvouwen om de mascara vast te houden, waardoor je geen klontjes krijgt. De prijs is € 11,99.

Maybelline

Maybelline ontdekte dat veel vrouwen hun wimpers te kort vinden en brengt daarom een nieuwe, verlengende mascara op de markt die volgens het merk is gebaseerd op de allernieuwste technologieën uit Japan – een land waar men al heel lang bezig is met manieren te vinden om wimpers langer te doen lijken. Illegal Length, zoals de mascara heet, bevat zachte nylon vezels van 4 millimeter lang en zorgt daarmee voor een extreem verlengend effect. De mascara bevat verder twee soorten wax om de wimpers ‘op te bouwen’ en meer structuur te geven. Het borsteltje is zeshoekig en heeft een reservoir. Illegal Length van Maybelline kost € 14,99.

Miss Sporty

Pump Up Booster  van Miss Sporty is een mascara met verzorgende bestanddelen die de wimpers voedt en gezond maakt en houdt. Daartoe bevat de mascara hydrokeratine, een stofje dat de wimpers moet hydrateren. Vitamine A en E voeden de wimpers en stimuleren de groei. Miss Sporty garandeert dat na één maand dagelijks gebruik de wimpers mooier en langer zijn. De mascara geeft meer volume en een liftend effect. De prijs is € 3,99.

Lees ook:

Lees ook