shop Revitalash Advanced Wimperserum Wij vinden dit het állerbeste wimpergroeiserum ter wereld. Het bestaat al even en daarmee heeft het een bewijs voor werkzaamheid wel geleverd. Bekijken Februari staat bol van de nieuwe nagellak introducties. Nicole van O.P.I is vanaf midden februari te koop bij een aantal Douglas filialen en Deborah Lippmann, de nagellak voor […]

03:03 - 01:49
luistertijd 03:03 - leestijd 01:49

Februari staat bol van de nieuwe nagellak introducties. Nicole van O.P.I is vanaf midden februari te koop bij een aantal Douglas filialen en Deborah Lippmann, de nagellak voor de sterren, zal ook binnenkort verkrijgbaar zijn. En heel belangrijk, wat zijn de trends op nagelgebied dit jaar?

Trends volgens O.P.I

Van absolute felle kleurenknallers tot subtiele nudes, alles kan en alles mag. Opvallende kleuren nagellak zijn ideaal om een simpele outfit op te vrolijken. Zachte kleurtjes zijn echter geschikt om een opvallende look te neutraliseren. De nude trend gaat al een tijdje mee en is nog steeds op het gebied van fashion, make-up en nagellak hot. Kleuren als poederroze, beige, transparant en taupe zorgen voor een mooie, verzorgde look zonder teveel poespas. Kies de perfecte lak die bij je huidskleur past en you are good to go! Wil je helemaal opvallen? Dan lak je al je nagels in een andere kleur, de colorblock trend is very 2012.

Nicole by O.P.I

Dit assortiment bestaat uit modieuze, gewaagde en felle kleuren, die perfect aansluiten bij de levensstijl van de jonge, sportieve vrouw, aldus het persbericht. In de collectie zijn maar liefst 94 verschillende kleuren opgenomen. Daarbij zitten ook de Kardashian Kolors, een base en een top coat. De nagellakken van Nicole by OPI kunnen fijn en gemakkelijk worden aangebracht, hebben een perfecte kleurdekking en een snelle droogtijd. Alle Nicole nagellakken zijn bovendien vrij van tolueen, DBP en formaldehyde. Je weet wel…..

Nicole by OPI is vanaf februari 2012 verkrijgbaar 12 filialen van Douglas.

De nagellak kost per stuk (15ml) €11,95

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann is de vrouw die modellennagels voorziet van glimmende lak bij modeshows en sterrennagels op de rode loper.

Haar collectie bestaat uit 45 lang houdende kleuren. De nagellak droogt snel, belooft het persbericht ons, en de kleuren zijn sterk gepigmenteerd. De nagellak is vrij van formaldehyde, tolueen en dibutylftalaat. Volgens Lippmann geven haar lakken je nagels niet alleen een mooie kleur, ze worden ook meteen verzorgd. Dankzij biotine, dat de nagelplaat moet versterken en hydrateren. Dankzij de dikkere consistentie en borstelharen die dicht bij elkaar liggen, glijdt de lak gelijkmatig en moeiteloos over de nagel voor een professionele afwerking. Wij moeten dit nog uitproberen hoor – overigens!

Voor het voorjaar heeft Deborah twee frisse kleuren: ‘on the beach’ laat je wegdromen bij parelwitte stranden. ‘Mermaids Dream’ doet haar naam eer aan: de blauwe gloed doet denken aan de betoverende staart van een zeemeermin.

Nagellak: € 19,95, topcoat of basecoat: € 22,95.

Lees ook:

(Sanne Cheret)

Lees ook