shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

02:23 - 01:26
luistertijd 02:23 - leestijd 01:26

In de aanloop naar de Olympische Spelen worden er aardig wat sportieve geuren gelanceerd. Zo komt Givenchy met Play Sport en lanceert Chanel Allure Sport Eau Extrême. Chanel brengt tevens een mooie, handige reisverpakking van Bleu de Chanel op de markt.

Givenchy Play Sport

Givenchy komt met een sportieve versie van zijn mannengeur Play uit 2008. Play Sport, zoals de nieuweling heet, is evenals zijn voorganger opgebouwd rond een geurnoot van Amyrishout, een familielid van het bekende sandelhout. Nieuw is de topnoot van bergamot, gember en munt en het hart van groene citroen bladeren en zwarte peper.  De basis van de geur bestaat voornamelijk uit het Amyrishout. De flacon is mooi strak en is gemaakt van wit mat glas met enkele vlammend rode details.  Gezicht van de nieuwe geur is wederom acteur en zanger Justin Timberlake. Hij werd voor de campagne gefotografeerd door Tom Munro.

Givenchy Play Sport is vanaf eind maart 2012 verkrijgbaar in twee formaten. De  50ml kost € 55,50 en de 100ml kost € 76,00. Er is ook een showergel voor € 28,50 en een deospray voor € 27,50.

Chanel Allure Homme Sport

De nieuwe Allure Homme Sport Eau Extrême van Chanel doet uiteraard enigszins denken aan Allure Homme Sport (2004), maar deze sportieve variant is vele malen kruidiger en energieker. Chanel ging opnieuw uit van zwarte peper en cederhout, maar gaf deze noten nu slechts een rol op de achtergrond en combineerde ze met muskaatsalie en cipres. De topnoot bestaat uit munt en mandarijn.

Allure Homme Sport Eau Extrême is vanaf maart te koop en kost € 86,- voor 100 ml.

Bleu de Chanel

Chanel maakte een mooie reisverstuiver voor zijn mannengeur Bleu de Chanel. De geur is uiteraard ongewijzigd – een top van rode bessen, citroen en vetiver, een hart van grapefruit, cedernoten en labdanum en een basis van wierook, gember en sandelhout – maar de verpakking is nu vele malen kleiner en ideaal om ee op reis te nemen. Zoals altijd bij Chanel ziet de verpakking er prachtig uit: een mooie, donkerblauwe aluminium flacon met zilverkleurige letters.

De reisverstuiver komt met 2 navullingen en kost € 60,-. Er is tevens een set van 3 navullingen verkrijgbaar voor € 60,-.

Lees ook:

Lees ook