shop Kanebo Sensai 38 C Volumiser mascara smudge proof! Dit is écht de áller, allerbeste smudge proof mascara die we kennen! Gegarandeerd een dag- en avond lang géén mascara onder je  ogen. Bekijken Een van de bekendste sprookjesfiguren is natuurlijk Sneeuwwitje. Dit jaar beleeft Sneeuwwitje weer een revival. Niet alleen zijn er Amerikaanse series met […]

04:20 - 02:36
luistertijd 04:20 - leestijd 02:36

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Een van de bekendste sprookjesfiguren is natuurlijk Sneeuwwitje. Dit jaar beleeft Sneeuwwitje weer een revival. Niet alleen zijn er Amerikaanse series met sprookjesfiguren in de hoofdrol, maar er komen ook twee Sneeuwwitje-films uit. Een met actrices Julia Roberts en Charlize Theron. Om die reden hebben wij een artikel gemaakt met echte Sneeuwwitje beautytips.

Sneeuwwitje anno 2012

In de aankomende film Mirror Mirror speelt Julia Roberts de jaloerse stiefmoeder die met de prins wil trouwen. Uiteindelijk plot de vrolijke en slimme Sneeuwwitje met de dwergen tegen de stiefmoeder. In de film The Huntsman speelt Kirsten Steward Sneeuwwitje. Sneeuwwitje is in deze film geen afwachtend meisje, maar een echte krijger die vecht tegen de slechte koningin (stiefmoeder) gespeeld door Charlize Theron. In beide films is Sneeuwwitje een sterke en slimme vrouw die de strijd aangaat. De film Mirror Mirror is een comedy en de film The Huntsman is een echt actiespektakel. Er is ook nog een televisie serie over Sneeuwwitje, Once Upon A Time (te zien op film 1). In deze serie zijn alle sprookjesfiguren getransformeerd naar de echte wereld, ze weten niets meer van hun sprookjesverleden. Nu is het aan de dochter en kleinzoon van Sneeuwwitje om de vloek te verbreken. Een prachtige serie gemaakt door de makers van Lost en daardoor van zeer hoge kwaliteit.

Het uiterlijk van Sneeuwwitje is zeer speciaal, dat wordt in de verhalen van de gebroeders Grimm onderstreept. Het begint namelijk met de koningin die zich prikt aan de naaimachine terwijl ze uit het zwarte raamkozijn kijkt. Er vallen drie druppels bloed en de koningin zegt het volgende: ‘Oh, how I wish that I had a daughter that had skin white as snow, lips red as blood, and hair black as ebony’. Daarop volgend krijgt de koningin een dochter die er precies zo uitziet. Helaas sterf de koning na de geboorte, maar geeft de baby wel de naam Sneeuwwitje.

Beautytips à la Sneeuwwitje

Het belangrijkste is een mooi egale huid. Dat begint al met de verzorging. Reinig je huid op een zachte manier en probeer bijvoorbeeld de producten van Philosophy. Na de reiniging moet de huid goed verzorgd worden. Houdt daarbij rekening met huidtype en bescherm je huid met een UV filter. Er zijn heel mooie verzorgingsproducten met een UV filter erin. Na de reiniging en verzorging moet een basis voor de make-up worden aangebracht. Op deze manier blijft de foundation beter zitten en is het eindresultaat mooier.

Om een fris uiterlijk te krijgen (zoals Sneeuwwitje) breng je niet op het gehele gezicht foundation aan. Begin in het midden van het gezicht en werk naar buiten toe. Op deze manier gebruik je minder foundation, omdat aan de buitenkant van het gezicht de huid egaler is. Daarnaast is het zo dat het oog zich focust op het midden van het gezicht. Voor elke huidskleur is er een goede foundation, ook voor donkere schoonheden.

Na de foundation zijn de wenkbrauwen aan de beurt. Breng deze goed in model en gebruik daarbij de juiste kleur. Nu de basis helemaal op zijn plaats zit, kan de fun beginnen. Sneeuwwitje is natuurlijk nergens zonder rode lippen. Kies een mooie rode kleur en breng deze deppend met je vingers aan. Op deze manier zijn de lippen op een natuurlijke manier gekleurd. Bovendien is deppend aanbrengen dit voorjaar helemaal de trend! Na de lippen volgen de wangen. Breng blush aan op de jukbeenderen, beginnend op het midden van de wang onder de oogpupil. Om Sneeuwwitjes look helemaal af te maken, plak je prachtige nepwimpers op. Deze geven een vol effect en ondanks de simpele make-up heeft het toch veel impact.

Er zijn een aantal belangrijke lessen die Sneeuwwitje ons kan leren. Neem geen appels van vreemden aan, volg je hart en laat je door negativiteit niet uit het veld slaan. Geloof altijd in ware liefde en last but not least: schoonheid is meer dan alleen de buitenkant. Wij zijn om!

Trailer Mirror Mirror

Trailer The Huntsman

Lees ook