shop MAC Strobe Cream Highlighter Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren! Bekijken Kijk hier wie de winnaars van de Astir Beauty awards zijn geworden – 2011! Op 31 januari 2012 worden in Amsterdam de […]

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Kijk hier wie de winnaars van de Astir Beauty awards zijn geworden – 2011!

Op 31 januari 2012 worden in Amsterdam de felbegeerde Beauty Astirs uitgereikt. Dit zijn zeg maar ‘de Oscars’ van de cosmetica-industrie. Deze worden elk jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten toegekend aan de beste beautyproducten van het jaar.

De jury bestaat uit een deskundig panel van 40 cosmeticajournalisten die dagelijks over beautyzaken schrijven voor de bekende (glossy) magazines, dagbladen, vakbladen en online nieuwssites van Nederland. De Beauty Astirs worden al jaren beschouwd als een belangrijke persprijs en zijn al meer dan 25 jaar een begrip in de cosmeticabranche.

Een Beauty Astir wordt toegekend aan de meest vernieuwende, bijzondere of opvallende cosmeticaproducten die het afgelopen jaar, dus in 2011, zijn gelanceerd. In totaal worden er 16  awards uitgereikt in de volgende categorieën:

Dit jaar wordt er voor het eerst ook een Best Beauty Style Astir 2011 uitgereikt aan een bekende vrouw uit de media die volgens de vakjury uitblinkt in haar ‘beauty looks’. Een natural beauty die de laatste trends volgt, altijd perfect verzorgd eruit ziet, en het afgelopen jaar regelmatig voor de bekende magazines (waar de VCJ leden voor werken) heeft meegewerkt aan prachtige (beauty/mode)shoots.

De feestelijke uitreiking vindt dit jaar op 31 januari 2012 plaats  in het Okura Hotel in Amsterdam. De uitreiking zal worden gehost door beautyexpert Thijs Willekes.

Lees hier wie de winnaars waren van vorig jaar.

Lees ook